ungelsker

Hjælpe til at fri til ens kæreste

2 posts in this topic

Hejsa alle sammen

 

Jeg er ny herinde og har brug for noget hjælp.

Jeg har sammen med min kæreste gået lidt og pjattet om jeg ikke snart skulle fri til hende. Mit eget ærlige svar er at det vil jeg gerne, dog vil jeg gerne have til at vurdere om det måske er lidt for tidligt.

 

Vi har kendt hinanden i lidt over 3 år nu (vi nærmer os 3,5 år). Vi prøvede lidt den gang vi mødtes at kæreste lidt rundt, dog uden held den gang og siden hen har vi on and off haft noget.

Men nu er vi endelig blevet kærester og har været sammen i lige lidt år 2 måneder. Det skal også sige at i de 3,5 år (cirka) hvis jeg har prøvet noget med andre, har jeg ikke kunne lade vær med at tænke på hende. Det er hende der er i mit hoved 24/7

 

Vi snakkede også om hvis jeg på et tidspunkt her i 2022 friede til hende, var vi begge enige om at vente i et par år med at blive gift.

 

Men jeg tænker ved at jeg frier til hende viser jeg min kærlighed til hende og viser at det er hende jeg vil dele min fremtid til.

 

Jeg håber i kan hjælpe med at vurder 

- Ungelsker()()

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det er så svært, det er jo et personligt anliggende. Vi havde kendt hinanden i 9 mdr da min kommende friede til mig, så det er også meget hurtigt. Når vi skal giftes har vi været forlovede i 2 år.

Go for it hvis det føles rigtigt :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer