Lån med omtanke

Overvejer I at låne penge til brylluppet? Så læs med her. Et bryllup kan være en dyr affære, især hvis man drømmer om den helt store bryllupsfest, hvor der ikke spares på noget, hverken brudekjole, lokation, mad, osv.

Hvis I overvejer at låne penge til at finansiere brylluppet, så læs med her, og få et indblik i de overvejelser I bør gøre jer, før I låner.

Lån med omtanke

Der er mange overvejelser at gøre sig, når det kommer til jeres bryllup, fx hvor mange gæster i ønsker at invitere. Dette har fx økonomisk indflydelse på mange af jeres øvrige beslutninger omkring brylluppet.

Annonce ♥

Når I har besluttet jer for et beløb, som I vil bruge på jeres bryllup, er det en god idé at begynde at spare op, også selvom I har tænkt jer at låne penge. Jo flere penge I når at spare op før brylluppet, jo færre penge skal I ud og låne, hvilket også betyder, at det vil tage jer kortere tid at afbetale lånet.

Det er også vigtigt at være opmærksom på, hvilke betydninger det kan have for jeres fremtidige liv som ægtefolk, hvis I beslutter jer for at låne penge til at betale for brylluppet.

Ønsker I fx at købe bolig, få børn eller gøre andre store investeringer umiddelbart efter brylluppet, kan et lån der endnu ikke er tilbagebetalt gøre det sværere at få økonomisk råderum til dette. Og jo længere tid det tager at betale lånet tilbage, jo flere penge skylder I, pga. omkostningerne.

mønter og røde hjerter

Få overblik over de ’skjulte’ omkostninger

Hvis I beslutter jer for at tage et lån, skal I være opmærksomme på, at der kan være stor forskel på, hvad de forskellige udbydere tager i gebyr og renter for at låne jer penge.

De fleste kviklån kommer ofte med en lang række ’skjulte’ omkostninger, som skal medregnes, inden man bestemmer sig for hvilken type lån, man skal tage og hos hvilken udbyder.

Til at få overblik over hvilke lån der tilbydes, og hvilke ’skjulte’ omkostninger der er forbundet med lånet, findes services som Moneybanker.dk.

Annonce ♥

Her kan man låne penge sikkert online, og se hvad lånet reelt kommer til at koste jer, da alle fremtidige udgifter forbundet med lånet, allerede er medregnet i prisen.

Hvis I fx skal ud og låne 30.000 kr. til brylluppet og forventer, at I kan betale det tilbage indenfor 3 år, vil I hos én udbyder have en tilbagebetaling på i alt ca. 40.000 kr. med en månedlig ydelse på omkring 1.000 kr.

Tror I derimod det vil tage jer længere tid, måske 6 år at betale lånet tilbage, kan en anden udbyder tilbyde jer en månedlig ydelse på 700 kr., men en tilbagebetaling på i alt ca. 60.000 kr.

Der vil altså altid være høje omkostninger forbundet ved at tage lån, det er ikke billigt at låne penge til brylluppet. Men hvis I ender med at ville låne penge, så kan det altså godt betale sig for jer at undersøge, hvor meget et lån egentlig vil koste jer, og hvad der giver mest mening for jer.

Her på Bryllupsklar kan du oprette jeres eget bryllupsbudget, så I kan få et overblik over, hvor mange penge brylluppet kommer til at koste, og derved finde ud af hvor mange penge I mangler og evt. skal ud og låne.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup