Lej serveringspersonale via Chabber

Alt skal spille på din bryllupsdag. Dine gæster skal have det godt, og I skal have et minde for livet. Her kommer Chabber ind i billedet. Vi sørger for, at I kan leje det helt rette personale til jeres bryllup, så gæsterne bliver kræset om, og I selv føler, at I er gæst til jeres egen fest.

Lej nemt jeres serveringspersonale

På Chabbers hjemmeside og app får I adgang til tusindvis af brugerbedømte freelancetjenere og -bartendere. Her kan I beskrive lige præcis det personale, I ønsker til jeres bryllup og håndplukke de profiler, der lever op til jeres bryllupskrav.

Chabber hjælper også gerne med at pege jer i retning af det personale, vi vil anbefale til netop jeres bryllup.

Tjenere der står og snakker

Med tjenere fra Chabber er I sikre på, at der bliver taget godt hånd om jer og gæsterne

Mange par har allerede gjort brug af Chabber. Da Nana og Seejou King blev gift, bookede de to tjenere gennem Chabber til deres bryllupsfest. De to “chabbere” sørgede for velkomstdrinks, kage, kaffe og te om eftermiddagen, og serverede og ryddede af under aftenens middag. De sørgede hele tiden for, at alle gæsterne havde alt, hvad de skulle bruge.

“At booke personale gennem Chabber kan helt sikkert anbefales, da det gav mig en masse ekstra råderum i løbet af dagen. Jeg følte virkelig, at jeg var gæst til min egen fest, og jeg kunne bare slappe af og nyde dagen og aftenen,“ fortæller Nana.

Camilla og Markus Madsen fandt også en tjener på Chabbers app, da de blev gift. De hæfter sig blandt andet ved, at Chabber var en både billig og nem løsning.

”Vi valgte at arrangere hele vores bryllup selv, og i den forbindelse havde vi selvfølgelig brug for at leje serveringspersonale til festen. Vi blev introduceret til Chabber via vores netværk, og det fungerede virkelig nemt og godt. Jeg kunne særligt godt lide, at jeg selv kunne håndplukke de tjenere, som skulle være med til vores bryllup,” siger Camilla.

Mobil telefon med chabber app

Det er super nemt at indhente tilbud på serveringspersonale via Chabber app’en

Gratis at oprette en profil

Det er gratis at oprette en profil på Chabber. Når I har oprettet jer, kan I beskrive jeres bryllupsfest og oprette vagter i systemet. Herefter får tusindvis af tjenere og bartendere besked om jeres vagter, og I vil begynde at modtage ansøgninger fra mulige kandidater.

I får mulighed for at gennemgå deres profiler, og kan blandt andet se brugerbedømmelser fra andre brugere. På baggrund af dette kan I vælge de tjenere og bartendere, I føler passer bedst til jeres store dag.

Tjener hælder vin op i glas

Håndpluk jeres tjenere og bartendere så får I det præcis, som I vil have det

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup