God underholdning til børnene

Til alle jer der skal have børn med til jeres bryllup – læs videre. For her får I et rigtig godt tip til alletiders underholdning til børnene under bryllupsfesten, endda i et lækkert hæfte som kan tilpasses jeres store dag.

Lad os bare være ærlige og erkende, at store fester som bryllupper, barnedåb, konfirmation og runde fødselsdage er lange og kedelige set med børneøjne. Det er svært at sidde stille under middagen med taler og festsange, imens man med længsel venter i al for lang tid på desserten.

Annonce ♥

For at gøre det lidt sjovere for børnene har firmaet Opgaver for børn udarbejdet en række print-selv aktivitetshæfter, der passer ind til enhver festlig lejlighed. Hæfterne består hver især af 13 opgaver med masser af mulighed for farvelægning samt 3 spil, der kan spilles med sidemanden.

De fåes i forskellige temaer alt efter begivenhed, og hvert tema består af to udgaver til henholdsvis små og lidt større børn.

På forsiden af hæftet kan du selv tilføje navne, anledning og dato før du printer det antal, som du skal bruge.

opgavehæfte-børn-til-bryllup

Husk at lægge rigeligt med farveblyanter eller tusser på bordene, og børnene vil med garanti være godt beskæftigede i mange timer.

Herunder ses et udsnit af opgaverne i bryllupshæftet tilpasset børn fra ca. 4 år:

opgavehæfte
… og herunder et udsnit af opgaverne i bryllupshæftet tilpasset børn fra ca. 8 år:

opgavehæfte-børn

Så hvis I vil være sikre på at børnene er godt underholdt til jeres bryllup, så besøg hjemmesiden opgaverforborn.dk og køb de gode underholdningshæfter.

 

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup