Frys dellerne af inden brylluppet

Denne artikel er skrevet af Mette, som har været inde og få en fedtfrysning behandling hos Bodycool i Aarhus, fordi hun var ked af sin delle på ryggen. Læs om hendes oplevelse og se resultatet af behandlingen.

“Jeg har altid været ked af min såkaldte “BH-delle”. Ja, det kalder jeg den. Du ved, det er den der dukker op, når ens bh strammer lidt for meget omme bagpå – og som især bliver tydelig, når man har en stram bluse på.

Annonce ♥

Den gør mig deprimeret, og jeg kan mærke, at den også påvirker min selvtillid. Det lyder måske åndssvagt og som et ‘first world problem’, men faktum er, at det er sådan, jeg har det og har haft i lang tid.

Jeg har, over længere tid, prøvet at træne den væk, men det er så godt som umuligt. Jeg er ikke typen der giver op og lader dellen vinde kampen – så hvad gør jeg? Jeg satte mig for at undersøge andre alternativer. Facebook gav mig svaret; fedtfrysning.

Jeg fandt frem til en virksomhed i Aarhus centrum, ‘Bodycool’. Jeg nær studerede deres hjemmeside, for at blive klogere på, hvad de kunne tilbyde. På deres hjemmeside står der, at de ‘tilbyder godkendte fedtfrysende behandlinger, som er skræddersyet til ens krop og ens behov’.

Det var jo som skrevet til mig. Jeg måtte prøve det. Eller hva? Gør det mon ondt? Er det farligt? Og vigtigst af alt – kan en fedtfrysning reducere min BH-delle og give mig min selvtillid tilbage?

Annonce ♥

Jeg fik tid til en gratis forundersøgelse. Louise som undersøgte mig, var meget omhyggelig og yderst opmærksom på at forklare mig alt – samt besvare mine tvivlspørgsmål. Nej, det er ikke farligt, og det gør ikke ondt. Det fik mig til at slappe af og føle mig godt tilpas – og først derefter var jeg, og ikke mindst mit hoved, klar til at få foretaget en fedtfrysning.

To uger senere sad jeg placeret i den behagelige stol – endelig var det blevet den dag. Jeg var ikke længere nervøs for behandlingen, eftersom Louise hele tiden sørgede for, at jeg følte mig godt tilpas.

Maskinen blev sat i gang og den første påsætning blev påført. Det er svært at forklare, hvordan det føles. Jeg tror bedst det kan sammenlignes med en støvsuger, der hiver fat i ens hud.

Alt imens maskinen gør sit arbejde skulle jeg blot nyde en times ro og afslapning. Jeg læste diverse ugeblade, så serie på Netflix og sludrede med min mor i telefonen – samtidig med at jeg spiste chokolade, frugt og nødder, som Louise serverede for mig.

Hvis ovenstående ikke lyder som den fedeste måde at reducerer/shape fedt på – så ved jeg ikke.

Efter behandlingen skulle jeg gå hjem og massere området i en månedstid, da det er med til at nedbryde fedtcellerne, som udskilles via bla lymfesystemet.

Jeg synes billederne taler sit tydelige sprog, min BH-delle er klart blevet mindre efter den ene behandling”.

kvinde-i-undertøj

Ovenfor: Mette inden fedtfrysningen

kvinde-i-bh-og-trusser

Ovenfor: Mette efter 1 fedtfrysning behandling

Hvad sker der ved en fedtfrysning

Dit fedtvæv bliver nedkølet, og det starter en naturlig nedbrydning af fedtceller. Nedbrydningen sker over flere uger, typisk vil resultatet kunne ses efter 3 uger. Ca. 50% vil opleve en forskel efter 1. behandling, og ca. 90% vil opleve en forskel efter 2 behandlinger.

Ved gentagne behandlinger kan helt op til 50% af fedtdepotet forsvinde.

Metoden er ufarlig og smertefri, og hverken hud, nerver eller muskler beskadiges ved behandlingen.

Har du også en BH-delle som driller dig eller lidt for meget mavefedt, som du gerne vil have reduceret inden brylluppet? Er du interesseret i at høre mere om fedtfrysning og få svar på, om du er egnet til behandlingen, så kan du kigge mere på bodycool.dk 

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup