Langager Retreat – selvforkælelse inden brylluppet

Denne artikel er skrevet af Langager Retreat

At blive den smukkeste udgave af sig selv, er noget alle, men nok især brude, ønsker sig på deres bryllupsdag – en af de største oplevelser i livet. For at blive den smukkeste udgave har de fleste lyst til at få en gennemgang af hele kroppen, men måske især med fokus på ansigt og hår.

Manicure, pedicure og voks af ben og lignende er noget, der skal nås forud for den store dag, huden skal måske have lidt farve, og der skal oftest også findes tid til at få en lækker ansigtsbehandling, hvor der kan kigges på opstramning og udglatning af huden.

Annonce ♥

Makeuppen skal afprøves inden og lægges på dagen, ligesom håret skal ordnes forud og sættes perfekt på den store dag. Der er mange mange elementer, der skal være styr på, og det tager alt sammen tid.

langager retreat

Luksuriøs selvforkælelse – det har du fortjent

Vi har som noget nyt valgt at samle alt i ét koncept på det idylliske Langager Retreat, som ligger centralt mellem Roskilde og Køge. Langager Retreat har et “bliv den smukkeste udgave af dig” koncept, hvor du kan samle alle de behandlinger du ønsker dig et sted, så du står smukkest muligt på din bryllupsdag, samtidig med at du får tid til at lade op og nyde stunden inden den store dag.

Vi tilbyder luksuriøse ansigtsbehandlinger, Lash & Brow Lifts, forstørrelse af læber, voksbehandlinger og alt andet et brude-hjerte kan begære. Det du ønsker kan du få hos os – samlet på et sted.

Vi tilføjer helt gratis et ekstra element af forkælelse med i pakken, da det er så vigtigt, at du på føler dig genopladet og i overskud på din store dag. Som en del af konceptet får du derfor en luksuriøs 2 timers spa oplevelse med i pakken. Vi tilbyder også dette koncept til brudens mor og maid of honor, så I sammen kan nyde forberedelsen til den store dag.

Book et møde med os på tlf 61 47 04 44 eller booking@langagerretreat.dk og lad os sammen se, hvordan vi bedst opfylder dine drømme for at blive den smukkeste udgave af dig selv!

Abonner på vores nyhedsbrev og opnå lækre rabatter på netop den behandling, du ønsker og læs mere om Langager Retreat på vores hjemmeside www.langagerretreat.dk

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup