Skarp kulør til brylluppet? Her er de bedste selvbrunere

Så er det blevet officielt! Du eller din partner har endelig friet, og nu skal I giftes. Og vigtigst af alt, så står I som par overfor en stor begivenhed i horisonten. Nemlig jeres bryllup. Et bryllup byder på utrolig meget planlægning og mange overvejelser. Alt skal jo gerne spille helt perfekt på den store dag.

Men én af de ting, der absolut skal shine på dagen, det er dig selv. Det er en dag, du vil huske længe. Det er en dag, hvor der vil blive taget utallige billeder. Så selvfølgelig skal du ligne en drøm.

Annonce ♥

De danske vejrguder har dog for vane at være en smule nærige med soltimerne i løbet af året, og det kan derfor være svært eller næsten umuligt at få bygget den ønskede kulør op til brylluppet. Her kan selvbruner heldigvis komme dig til undsætning og give dig en gylden glød på den store bryllupsdag.

Men hvilken selvbruner er den rette at gå med? Det er ikke altid nemt at finde rundt i. Her har Hair-beauty.dk belejligt nok lavet en stor selvbruner test: læs alt om selvbruner her. Testen dækker dog over hele 10 forskellige selvbrunere. Vi har derfor valgt at spare dig læsetiden og opsummerer her, hvilke tre selvbrunere der tog podiet som de bedste i testen. Så kan du sikre dig en gylden sommerglød til din store dag.

Førstepladsen: James Read Self Tan – Instant Bronzing Mist

Førstepladsen i den store test af selvbrunere indtages af ingen ringere end James Read! Instant Bronzing Mist er en selvbruner, der havner på førstepladsen af flere gode grunde. Først og fremmest, så er produktet veloplagt at bruge til både krop og ansigt, så du har en alt-i-en-løsning. Selvbruneren fungerer som en spray med en 360-graders funktion, der gør det meget nemt at påføre et jævnt lag.

Herefter lader du blot selvbruneren virke i 3-5 timer, og så vil du opleve, at din hud har fået en naturlig gylden farve. Du kan købe Instant Bronzing Mist til 225 kr. hos Nicehair.dk

selvbrunere til bryllup

De tre bedste selvbrunere på markedet

Andenpladsen: Tan-Luxe – The Gradual

Denne selvbruner kan fås til 231 kr. hos Beautycos. Modsat ovennævnte er The Gradual en fugtgivende creme, der samtidig giver huden en flot og brun sommerkulør. Den skal blot sidde i 2-4 timer, og så har du både selvbruner, olie og creme i ét og samme produkt.

Tredjepladsen: Mascha Vang Selvbruner spray

Her får du en fryd af en selvbruner spray fra Mascha Vang. Denne spray tilpasser sig din hudtype og udvikler sig langsomt i løbet af 12 timer. Desuden er sprayen allergivenlig, vegansk og svanemærket. Og så kan den fås hos Luxplus.dk til blot 130 kr. Altså slet ikke et dårligt køb.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup