Huskeliste til bryllup

Her kan du lave din helt egen huskeliste til jeres bryllup. Huskelisten er en stor hjælp til, at holde styr på alle de ting, og gøremål der er i forbindelse med jeres forestående bryllup.

I huskelisten kan I løbende holde øje med, hvad der skal huskes hvornår, hvem der er ansvarlig for at udføre de enkelte opgaver, samt hvilke opgaver der er løst, og hvilke der stadig mangler.

Dette værktøj kan I simpelthen ikke undvære, når I først har prøvet det.

Annonce ♥

Sådan benytter du vores online huskeliste til dit bryllup

Du kan helt gratis få adgang til vores planlægningsværktøjer. Du skal blot oprette en bruger på Bryllupsklar.dk, sådan at vi kan huske dine intastninger.

Du kan tilmelde dig via dette link. Når du er tilmeldt kan du benytte alle 3 værktøjer i kategorien weddingtools.

Når du klikker dig ind under din huskeliste, vil der fra start være 39 “fortrykte” huskelistepunkter. Det er de 39 huskelistepunkter, som er mest almindelige, og som vi har erfaret, at de fleste brudepar har.

Sådan redigerer du i din huskeliste

Du kan let slette de punkter, som ikke passer til jer ved at trykke på “slet post ikonet” til venstre for den post, som du vil slette.

Du kan også slette alle de fortrykte huskelisteposter ved at trykke på “Slet alle poster”.

Du kan let tilføje flere punkter ved at indtaste en beskrivelse, deadline og ansvarlig og trykke på [Tilføj].

Du kan også redigere nuværende huskelistepunkter ved at klikke på de enkelte punkter og efterfølgende redigere teksten og trykke [Gem].

Du kan redigere deadline og ansvarlig ved at klikke på redigér, dato eller navnet ud for punkterne. Tryk [Gem] når du er færdig med at rette disse punkter.

Du kan markere et punkt som udført ved at trykke på fluebenet til højre for punktet. Du kan markere et punkt som ikke udført ved at trykke på fluebenet til højre punktet.

Du kan sortere alle opgaverne efter beskrivelse, deadline, ansvarlig eller status. Dette gøres ved at klikke på én af de 4 muligheder/overskrifter.

Øverst på siden lige til højre for huskeliste ikonet kan du se jeres samlede antal opgaver samt hvor mange opgaver, I mangler at udføre. Du kan ligeledes udskrive huskelisten ved at trykke på “Udskriv huskelisten”

Jeres huskeliste vil automatisk blive gemt, hver gang du foretager en ændring.

Rigtig god fornøjelse med huskelisten.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup