Lån penge til bryllup

Hvis jeres penge er ved at være brugt op, og jeres bryllupsbudget er overskredet for længst så fortvivl ikke. Det er helt normalt, at udgifterne bliver højere, end I havde regnet med. Ca. 60% af vores medlemmer har overskredet deres bryllupsbudget med gennemsnitlig 15.000 kr.

Ofte skyldes merudgifterne, at I som brudepar undervejs finder på ekstra gode løsninger og ekstra fede indslag. I får altså flere “must haves”, som I i første omgang ikke havde regnet og budgetteret med. Den slags koster jo som regel flere penge.

Annonce ♥

Det bryllup som I nu er ved at planlægge, er forhåbentlig jeres eneste bryllup nogensinde. Hvis det gør jeres dag mere perfekt med den lidt dyrere men helt perfekte brudekjole, de smukkere vielsesringe, det bedre band eller bryllupsrejsen til Maldiverne – jamen så hop ud i det. Læs mere om mulighederne for lån af penge til bryllup.

Husk et perfekt bryllup er “ONCE IN A LIFETIME”.

Muligheder for at låne penge til bryllup

Når I skal låne penge til bryllup via forbrugslån, er der nogle forskellige finansieringsselskaber og låneudbydere, som tilbyder udlån af penge. Når du ansøger om dit lån, foregår det helt anonymt. Det betyder, at det er en privat sag imellem dig og den låneudbyder, som du vælger.

Ikano Bank tilbyder lån op til 300.000

L’EASY Lån tilbyder lån op til 50.000

Men inden I kaster jer ud i at låne penge, så kan det være en god idé at tjekke markedet af, for der findes mange forskellige udbydere, og der kan være stor forskel på, hvor meget der skal betales i rente og afdrag.

moneytalk.dk og tjek-laan.dk kan I se en oversigt over en række udbydere og finde det bedste lån til jeres behov – bliv klogere på at låne penge.

Fordele ved at låne penge via nettet

Fordelene ved at låne penge via nettet er mange. Du skal ikke have lange samtaler med din bankrådgiver om, hvad du skal bruge pengene til. Du skal ofte ikke stille sikkerhed for dit online lån. Det er faktisk muligt at låne både 200.000 og 350.000 tusinde uden at stille sikkerhed overhovedet.

Hvis du vil låne penge til jeres bryllup online, skal du ikke booke tid i forvejen. Du får svar på låneansøgningen inden for ganske kort tid via e-mail.

 

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup