MyDiamond solitaire ring

Ønsker du dig en forlovelses- eller vielsesring, der er lidt ud over det sædvanlige? Juveleren Halberstadt på Strøget har skabt en helt unik solitaire ring, der kan betegnes som lidt af en verdensnyhed. Og det er der flere gode grunde til. ”My Diamond” by Halberstadt er navnet på en solitaire ring, der kan blive din og kun din. Du kan nemlig få indgraveret dit navn eller en sød hemmelighed i selve diamanten, der sidder på solitaire ringen. En indgravering som man ikke kan se med det blotte øje. Du skal forbi butikken på Strøget i København for at opleve dette fantastiske syn.

Solitaire ring med mange facetter

I solitaire ringen sidder en diamant, der er lidt speciel. For hvor en klassisk slibning har 58 facetter, har denne diamant hele 66 facetter, hvilket er noget nyt og helt enestående. Det giver en ring, der funkler og kaster endnu mere glans og liv end normalt, og hvem vil ikke gerne have det?

solitaire ring og alliance ring vielsesring og solitaire ring mydiamond solitaire ring
Solitaire ring og alliance ring Solitaire ring og vielsesring Solitaire ring

En forlovelses- eller vielsesring skal passe perfekt og være rar at have på hver eneste dag. Derfor gør du klogt i at vælge en håndlavet ring, som kan tilpasses din finger. ”My Diamond” by Halberstadt er naturligvis håndlavet. Både solitaire ringen og de matchende alliance ringe har en blød, kurvet inderside, så de er behagelige at gå med.

Annonce ♥

Ringene kommer i alle prisklasser. Solitaire ringen ”My Diamond” by Halberstadt fås i 18kt. guld, 18kt. hvidguld eller platin. Solitaire ringen koster fra 12.500 kr., mens alliance ringen fås fra 4.800 kr. I serien fås også vielsesringe til kvinder fra 3.900 kr. og til mænd fra 5.700 kr.

Unik formgivning af MyDiamond solitaire ringen

Solitaire ringen er smuk i al sin enkelthed, men kan også suppleres med en alliance-ring. Ringene har en helt unik formgivning, der gør, at de aldrig glider fra hinanden, men derimod altid fremstår som en smuk og harmonisk enhed. Har du prøvet at sætte to ringe ved siden af hinanden på fingeren, ved du, at solitaire-ringen ”My Diamond” by Halberstadt løser et irriterende problem.

Kvalitet til fingerspidserne er en selvfølge, når du handler hos Halberstadt. Med ”My Diamond” by Halberstadt solitaire ringen følger enten et HRD- eller GIA-certifikat fra verdens mest anerkendte diamantlaboratorier. Certifikatet er din garanti for, at diamanterne i din ring er af absolut bedste kvalitet.

Hvis du gerne vil opleve, hvordan ”My Diamond” by Halberstadt ser ud på din finger, så kan du besøge butikken på Strøget, hvor det dygtige personale kan vise dig, hvordan den perfekte ring skal sidde.

Du finder Halberstadt på Strøget i København, hvor butikken har ligget i mere end 160 år. Halberstadt er også kendt for det lille tog af guld belæsset med diamanter, rubiner, safirer og smaragder, som hvert år lokker nysgerrige forbi vinduet på Østergade 4. Besøg deres hjemmeside og se det lækre udvalg af fine smykker

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup