Vielsesringe trend 2018

Siden 1300-tallet har man i Norden haft tradition for at udveksle ringe ved ægteskabets indgåelse som symbol på evig kærlighed.

Ifølge Ulrik Hartmann fra juvelérforretningen Hartmann’s er der tre tendenser at se for 2018 – vi viser dig her nogle eksempler på flotte vielsesringe. Alle ringe i denne artikel er fra Hartmann’s.

Individualitet gennem farver

Der er en klar tendens til, at kvinder ønsker en vielsesring, der skiller sig lidt ud, men stadig bibeholder det klassiske udtryk. Farvede diamanter gør dette.

Annonce ♥

Pink diamanter har gennem de sidste par år stået højt på ønskelisten for vielsesringe. Farven forbindes med kærlighed, og sjældenheden ved de pink diamanter fra Argyle-minen i Australien gør dem eftertragtede.

Vielsesringe med Argyle Pink diamanter

Ovenstående: Vielsesringe med Argyle Pink diamanter

Vielsesringe med Argyle Pink diamanter

Ovenstående: Vielsesringe med Argyle Pink diamanter

I 2017 sås en anden tendens – nemlig champagnefarvede diamanter. På samme vis som med de pink får ringe med cognacs- og champagnefarvede diamanter et individuelt præg, der passer meget smukt til den skandinaviske teint, men til en lavere pris end ved de pink.

Typisk er en ring med diamanter i brunlige nuancer 40% billigere end hvide diamanter.

vielsesringe med cognacsfarvede diamanter

Ovenstående: Allianceringe med cognagsfarvede diamanter

rosetringe med cognac farvede diamanter

Ovenstående: Rosetringe med cognacfarvede diamanter

Annonce ♥

Allianceringe med Fancy Cut

Ønsket om det individuelle præg ses også i at flere vælger en alliancering med diamanter, der ikke er slebet runde. De såkaldte Fancy Cut diamanter dækker over alle andre slib end det runde – typisk ovale, baguette formede og smaragdslebne.

Ringen bliver mere moderne i sit udtryk og ofte er der flere sten på disse ringe. Da en større del af rådiamanten udnyttes ved Fancy Cut slib end ved det runde brillantslib, får man også mere for pengene.

En ring med Fancy Cut diamanter er typisk 30% lavere i pris for samme carat-vægt som en rund brillant.

Alliancering med 38 baguette-slebne diamanter

Ovenstående: Alliancering med 38 baguette-slebne diamanter

Alliancering med 19 baguette-slebne diamanter.

Ovenstående: Alliancering med 19 baguette-slebne diamanter.

Annonce ♥

Romantiske rosetter

Rosetringene vil også præge billedet i 2018. De romantiske ringe med en større centersten, der omkranses af mange små diamanter, er ligeledes i høj kurs. Designet giver ringene mere volumen og masser af brillans. Og benyttes en Fancy Cut slebet diamant som centersten, får ringen samtidig et moderne udtryk.

Rosétring i hvidguld

Ovenstående: Rosétring i hvidguld.

Rosétringe med Fancy Cut centersten

Ovenstående: Rosétringe med Fancy Cut centersten

Trestens ring omkranset af brillanter

Ovenstående: Trestens ring omkranset af brillanter

Artiklen er skrevet i samarbejde med Hartmann’s, du kan se hele deres sortiment af flotte vielsesringe og andre smykker på hartmanns.com

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup