Bands Fyn

Drømmer I om levende musik til jeres bryllup på Fyn? Måske har I allerede forsøgt at lede efter nogle bands på Fyn uden det store held, eller også er I kun lige begyndt at se på de forskellige muligheder. Forhåbentlig kan I få gavnlig hjælp af denne oversigt over gode bands på Fyn.

Band der fyrer den af

A Celebration

Landsdækkende

Professionelt bryllupsband. Garanti for hæse stemmer og ømme fødder.
Besøg hjemmeside

5 mænd der svæver over jorden

Inbooking.dk

Landsdækkende

Vælg mellem 100 dansebands inddelt efter geografi, genre, størrelse m.m.
Besøg hjemmeside

bryllupsband

Livefest.dk

Landsdækkende

Få Bryllupsbands af højeste kvalitet, sammen finder vi den helt rigtige løsning for jer.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Ovenfor får I nogle forskellige muligheder, som I nemt kan undersøge nærmere, og hvis det ikke lige var det rigtige, så er der stadig andre bands, som I kan læse mere om. Derfor skulle der meget gerne være et band, som kunne være noget for jer, da der også er musikere med mange forskellige genre og numre.
Vi hos Bryllupsklar.dk håber, at I får en fantastisk bryllupsfest med perfekt levende musik.

De førende bands på Fyn

De præsenterede bands fra Fyn er alle enormt dygtige og professionelle, så I kan kun forvente, at det bliver en fantastisk oplevelse at høre dem spille – både for jer og gæsterne. Når det kommer til musikken, er det vigtigt ikke at gå på kompromis, da det sætter hele scenen for brylluppets stemning. Af samme årsag viser vi kun bands af god kvalitet, hvor vi ved, at de har styr instrumenter og vokaler.

Se flere muligheder på booking platforme

Mangler I stadig inspiration til, hvilket band I skal vælge? Så kan I eventuelt besøge nogle af de booking platforme, der også er vist her på siden. På disse platforme kan I se utroligt mange bands fra Fyn, som måske ikke lige er på Bryllupsklar.dk. Her kan I også let sortere lidt i jeres søgning, hvor I for eksempel kan være mere specifikke med genre eller type af band.

Læs mere om de forskellige bands på Fyn

Hvis I klikker videre ind på de bands’ hjemmesider, kan I læse meget mere om deres musik, erfaring og tilbud. På den måde kan I meget nemmere vurdere, om det er et band, der muligvis kunne spille til jeres bryllup og sørge for en fantastisk stemning.

Færre omkostning med bands på Fyn

Hvis I skal holde jeres bryllup på Fyn, så kan det være smart at finde bands fra Fyn, som kan spille til jeres fest. Det største plus er nok for de fleste, at det ofte betyder, at der er færre omkostninger. Bandet behøver nemlig ikke det helt store tilskud til transport, som hvis de for eksempel skulle rejse fra Jylland til Fyn. Når brylluppet allerede har kostet mange penge, så er der bestemt ikke noget i vejen for, hvis I forsøger at sparre lidt på nogle områder. Denne metode kan være helt oplagt, da der findes mange dygtige bands på Fyn, som er mere, end I turde håbe på. Det andet plus er bestemt også, at I lettere kan opsøge bandet, hvis I er på samme landsdel. På den måde bliver det nemmere at planlægge, hvornår bandet skal spille, og hvad de skal spille til jeres bryllupsfest.

FAQ

 • Hvad er fordelen ved et band?

  Et live band kan skabe en magisk stemning og sætte fuld fart i dansegulvet til jeres bryllup

 • Er det dyrt at booke et band?

  Alt er relativt men husk at det er et stort stykke arbejde, som bandet skal levere så de skal selvfølgelig have betalt for det

 • Hvad koster et band?

  I kan sagtens finde et godt band for 10.000 +/- afhængigt af spilletid og antal band medlemmer

 • Hvor længe spiller bandet?

  2 eller 3 sæt er mest normalt – et sæt består som regel af 45-50 minutters spilletid og så en 10-15 minutters pause.