Bordpynt til bryllup

Hos Bryllupsklar.dk finder du en bred vifte af forhandlere, som leverer bordpynt til alle slags bryllupsborde. Når I skal finde den helt rigtige pynt til bordet, så skal det hele helst passe sammen – både med resten af festpynten, med invitationerne og selvfølgelig med selve festtemaet. Vores forhandlere sælger bordpynt i højeste kvalitet, hvilket betyder, at du får det smukkeste bord som overhovedet muligt.

Billede af bordopdækning med pynt med grønt tema

Calligraphen

Online butik

Alt i menukort, bordkort, servietter, æsker, bånd, rosenblade og meget mere.
Besøg hjemmeside

Dækket bryllupsbord

CTI Party

Online butik

Unikke, festlige og romantiske opdækninger. Kæmpe udvalg til de laveste priser.
Besøg hjemmeside

Lyserød favour æske

Dream-Shop

Online butik

Bryllupspynt af højeste kvalitet og alt i festartikler til brylluppet.
Besøg hjemmeside

Papirservietter med tryk på

Frk. Fest

Online butik

Vi trykker tekst, monogram og motiver på servietter, silkebånd og bordkort.
Besøg hjemmeside

Kuvert opdækning

Kija-design

Online butik

Festligt, romantisk eller sjovt? Find bordpynt til brylluppet på Kija-design.dk.
Besøg hjemmeside

Favouræsker

Partybutikken

Online butik

Her finder du smukke bordkort, eksklusivt konfetti, krystal og organza.
Besøg hjemmeside

Gør festen personlig med bordpynt til bryllup

Der er mange forskellige artikler at vælge imellem, når du skal vælge bordpynt til bryllup. Det er let at blive overvældet og paralyseret på grund af de mange valgmuligheder, men på den anden side giver det jo også en masse muligheder for, at du kan pynte bordet lige præcis, som du havde tænkt det. Det er så smukt, når gæsterne kan fornemme, hvilket par de er til bryllup hos. En bryllupsfest er per definition en meget personlig fest, der helst skal afspejle brudeparret – så husk endelig at få noget pynt på bordet, som I selv kan lide og put jeres eget personlige præg på dekorationen. Det vil sagtens kunne ses og blive bemærket, at I har fulgt jeres mavefornemmelser i forhold til bordpynten.

Hvad skal du huske af bordpynt?

Som nævnt er der rigtig mange artikler at vælge imellem, når det kommer til bordpynt. Du kan for eksempel gå i gang med at finde:
● Servietter
● Glas, tallerkener, bestik og andet service
● Bordkort
● Stearinlys og holdere til disse
● Vaser og andre pyntegenstande
Ovenstående er blot et par eksempler på de artikler og bordpynt, som du kan vælge imellem. Der er et hav af muligheder, så hvis du har noget specifik i tankerne, så er der uden tvivl mulighed for at finde det blandt forhandlerne her på siden.

Tips til borddækning

Når du skal udvælge, hvilket bordpynt, du har brug for til dit bryllup, så er der en række ting, du bør have i mente. Det vigtigste er selvfølgelig hvilket tema, dit bryllup har, og hvilke farvenuancer, der passer til dette tema. Det kan have stor betydning for, hvilket pynt der vil se godt ud på bordet. Pastelfarver og lyserøde nuancer vil f.eks. passe godt til en mere feminin stil, mens en mere maskulin stil vil passe bedst sammen med enkel bordpynt i blålige og lidt mørkere nuancer.

Se de mange muligheder

Hvis du gerne vil se nærmere på noget forskelligt bordpynt, så er det en oplagt mulighed at besøge disse hjemmesider. Måske bliver du også inspireret til, hvad du kunne gøre. Det er formentlig ikke alle muligheder, du selv er kommet i tanke om. Hos de fleste af leverandørerne kan du se nogle gode bud på, hvordan du kunne dække bord op. Det er ofte rart med lidt inspiration, og så er der jo en mulighed for at købe de ting, du bliver vist.

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

FAQ

  • Hvad kan man pynte bryllupsbordet med?

    Klassisk pynt er blomster og lys. Man kan også lægge en såkaldt favour box til hver gæst, som indeholder lidt småsager som fx mintpastil, hovedpine pille, plaster, chokolade.

  • Kan man lave bordpynt selv?

    Ja, du kan fx lave dine egne små vaser eller lysestager ud af små syltetøjsglas som du pynter med bånd, blonde eller snøre.

  • Hvilken stil af bordpynt skal jeg vælge til bordet?

    Tænk over hvor selve festen skal holdes. Skal den holdes i en lade eller på et slot? På slottet passer en trearmet sølvlysestage godt ind i det herskabelige tema, hvorimod i en lade passer lyskæder og små rustikke vaser bedre.