Brudekjoledesignere

Føler du ikke, at du kan finde en brudekjole, som matcher din figur, dine tanker om design og om materiale? Så kunne det være helt perfekt for dig at opsøge en brudekjoledesigner, da det kan garantere dig en kjole, som er lige præcis, som du ønsker den.

Med en designet kjole fra Kennedys får du en unik kjole, som du ikke møder andre i.
Besøg hjemmeside

Model i brudekjole med stort skørt

Karim Design

1264 København K

Vi har 30 års erfaring i at skaber de smukkeste brudekjoler af høj kvalitet.
Besøg hjemmeside

Model i brudekjole fin bar ryg

Love Lou Kjoleatelier

4000 Roskilde

Stilrent, enkelt og elegant med kant. Brudekjoler du kan føle dig naturlig i.
Besøg hjemmeside

Brudekjole med blonde ryg

marianne CARØE

8000 Århus

Hos marianne CARØE er enhver kjole unik og altid skabt helt fra bunden.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Kun de førende brudekjoledesignere i Danmark

Her finder du kun de absolut bedste brudekjoledesignere i Danmark, hvor du snildt kan sætte dine forventninger helt i toppen. De ved, hvad de laver, og har gjort det i mange år, så de er vant til at tage imod forventningsfulde kvinder, der ser frem til et skønt bryllup. Ved disse brudekjoledesignere er servicen også altid helt, som den skal være. De lytter med stort engagement, når du deler ud af dine drømme om en brudekjole, der sidder på en bestemt måde og har de helt rigtige detaljer. Du kan derfor kun forvente at blive mødt af professionelle mennesker, der aldrig kunne finde på at slække på kvaliteten af deres håndværk.

En brudekjole, der afspejler din personlighed

Med en brudekjole, der er designet specifikt til dig, så kan du og designeren nemt sørge for, at den kommer til at bære præg af din egen personlige stil. Det vil være tydeligt for alle gæsterne, at kjolen er lavet til lige præcis dig.

Du må gerne have specifikke krav

Det kan være svært at vide på forhånd, hvor meget du egentlig kan bestemme for din skræddersyede brudekjole. Kan designeren nu også lave den brodering, som du har i tankerne? Kan de forstå, hvad du gerne vil med designet? Her er det vigtigt at understrege, at du må sætte lige præcis de krav, som du vil. Det er hele formålet med at få en skræddersyet kjole. Designerne er også forberedt på, at du har mange ønsker, for det er deres job at skabe kjoler, som bruden har ønsket sig.

Besøg designernes hjemmesider

Er du på udkig efter en dygtig brudekjoledesigner, der kan skabe en unik kjole til dig? Så anbefaler vi, at du besøger deres hjemmesider. Her kan du få et rigtig godt indblik i de services, som de kan tilbyde, og det giver dig en god fornemmelse af, om det er dén designer, du skal bruge. Du kan også altid ringe til dem, hvis du har spørgsmål til, hvad de kan gøre for dig. Så kan de sagtens fortælle dig om deres processer, og hvordan det hele kan forløbe.

FAQ

 • Er det dyrt at få designet sin egen brudekjole?

  Det behøver det ikke at være, men prisen på en designer brudekjole afhænger i stor grad af, hvordan kjolen skal se ud, hvor meget stof der går og i hvilke materialer den skal fremstilles. Præcis som med brudekjoler du køber fra bøjlen i en butik

 • Hvor kan jeg få designet en smuk brudekjole?

  Her på Bryllupsklar kan du se en oversigt over nogle af de dygtigste designere i Danmark. Det er en speciel oplevelse at få syet en kjole fra bunden, og hvis du går med de tanker, så anbefaler vi at du tager kontakt til en eller flere designere og får en snak om ønsker, drømme og pris

 • Hvor lang tid tager det at få syet en kjole?

  Det kommer an på kjolens omfang, og hvor detaljeret den skal være. Men i forhold til at det kan tage 4-6 måneder at få en kjole hjem fra en producent, så er det ikke langsommere at få syet en kjole fra bunden.

 • Hvad er fordelen ved at få syet en kjole specielt til mig?

  Du kan få præcis den kjole, som du drømmer om og den bliver skabt til dig, så den passer dig 100%