Brudekjoler i København

Her får du et overblik over nogle af de bedste brudekjolebutikker i København, hvor du sagtens kan forvente af finde en smuk, hvid brudekjole, der kan fuldende bryllupsdagen.Klik dig videre ind på de mange brudebutikker, og find en brudekjole i København, der kan leve op til dine drømme.

Brudekjole med stropper og masser af blonder

Bride Fashion

2830 Virum

Kom ind i Bride Fashion og få en rigtig god oplevelse i en afslappet atmosfære.
Besøg hjemmeside

Brudekjole med hjerteudskæring med blonder og tyl

Copenhagen Bridal

1606 København V

Hos os finder du de skønneste brudekjoler lige midt i hjertet af København.
Besøg hjemmeside

Model i brudekjole med stort skørt

Karim Design

1264 København K

Vi har 30 års erfaring i at skaber de smukkeste brudekjoler af høj kvalitet.
Besøg hjemmeside

Brud sidder på gulv

LILLY

1263 København K

Romantiske brudekjoler med snit og linier der fremhæver din feminine stil.
Besøg hjemmeside

Brudekjole fra Disney med hjerteudskæring og draperet overdel og stort tylskørt

NICOLAI

1364 København K

Kæmpe stort udvalg af de mest fantastiske brudekjoler, du kan forestille dig.
Besøg hjemmeside

Brud og brudgom holder i hånd

Panayotis

2610 Rødovre

Vi har Danmarks største udvalg af brudekjoler, rådhusbryllupskjoler og second dresses.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Kendte og unikke brudekjolebutikker i København

Der er et utal af muligheder, når du kigger efter brudekjoler i København. Derfor kan du hurtigt se dig blind på de mange skønne kjoler, da der sikkert er mange af dem, som ville være perfekte til dig. Der findes både kendte og mere unikke brudekjolebutikker her hos Bryllupsklar.dk. Nogle af dem har du uden tvivl hørt om før, hvor andre navne vil være nye for dig.

Det kan være en rigtig fin idé at undersøge både de unikke og kendte brudebutikker, da de ofte har noget forskelligt at tilbyde – i nogle tilfælde vil du selvfølgelig også kunne finde de samme brudekjoler, da hver sæson har nogle populære modeller. Nogle af de mindre brudekjolebutikker i København kan for eksempel tilbyde vintage brudekjoler, hvilket er meget moderne for tiden. Hos de mere kendte brudekjolebutikker kan du ofte finde nogle af mest populære og eksklusive brands og design. Selvfølgelig er der også mærker, som ikke er lige så offentligt kendte og måske kan findes til en mindre pris.

Dit online overblik over brudekjoler

Hvis du først begynder at lede efter brudekjoler i København til fods, så kan du hurtigt blive en smule træt, da de ligger ned ad mange små gader i mange bydele.
Derfor kan det være godt med et online overblik over de mange brudebutikker I København. På den måde kan du lettere finde ud af, hvilke butikker du skal besøge, og hvilke du måske ikke behøver at give et besøg.

Så besøg endelig de forskellige brudekjolebutikkers hjemmesider, hvor du kan se hele deres sortiment af brudekjoler. Det giver dig et rigtig godt grundlag for enten at besøge dem eller ej. Når du først har besøgt dem i deres butik, så får du også en meget bedre fornemmelse af, om kjolen er den rette.

Få den bedste kvalitet og service

Vi går op i, at den kun er de bedste brudekjoleforhandlere, der findes på Bryllupsklar.dk. Derfor kan du se frem til at få en venlig og faglig service, hvor medarbejderne kan sætte sig ind i dine ønsker. De ved, at brudekjolen er et af de største valg, når kommer til bryllupsdagen. Du skal have den på hele dagen, og du har højest sandsynligt drømt om den i mange år. Derfor går de heller ikke ned på kvalitet og detaljer.

Hvis du på forhånd har nogle specifikke idéer til, hvordan brudekjolen skal se ud, så kan de fleste af dem også hjælpe dig med at skræddersy detaljerne eller hele kjolen. Der er derfor rigtig gode forudsætninger for, at du kan klæde dig i den smukkeste brudekjole, som vil få dig til at stråle. Både du, din brudgom og gæsterne vil tydeligt kunne se, at du føler dig smuk i brudekjolen, der er af bedste materiale og design.

FAQ

 • Hvor finder jeg min brudekjole?

  Der findes flere brudekjole butikker og brudekjoledesignere i København. Klik på linket herover og se en oversigt med nogen af de bedste butikker i Københavns området.

 • Hvad koster en brudekjole?

  Det er meget svært at svare på, du kan være heldig at finde en brudekjole på udsalg til en meget billig penge. Men det er ikke unormalt at betale 10.000 for en brudekjole, eller mere.

 • Er der noget at spare ved at gå på udsalg?

  Ja. De allerfleste brudekjole butikker afholder udsalg en til to gange om året for at gøre plads til nye kollektioner. Så der er helt sikkert penge at spare under udsalg.

 • Er det dyrere at få skræddersyet sin brudekjole?

  Ja og nej. Det afhænger af hvilken kjole du vil have. Du kan altid finde relativt billigere kjoler i butikkerne særligt under udsalg, og en kjole til fx 2000 kan du ikke få syet hos en brudekjole designer. Men det behøver ikke koste mere end en “normal” kjole i en forretning.