Brudekjoler Sjælland

På Sjælland findes der utrolig mange brudebutikker, der sælger de mest eventyrlige brudekjoler. Men hvordan skal du gå til de mange muligheder? Her på Bryllupsklar.dk giver vi dig et enkelt overblik over de førende brudekjolebutikker på Sjælland, så du let kan finde den rette at besøge og handle hos.

Brudekjole med stropper og masser af blonder

Bride Fashion

2830 Virum

Kom ind i Bride Fashion og få en rigtig god oplevelse i en afslappet atmosfære.
Besøg hjemmeside

Brudekjole med hjerteudskæring med blonder og tyl

Copenhagen Bridal

1606 København V

Hos os finder du de skønneste brudekjoler lige midt i hjertet af København.
Besøg hjemmeside

Model i brudekjole med stort skørt

Karim Design

1264 København K

Vi har 30 års erfaring i at skaber de smukkeste brudekjoler af høj kvalitet.
Besøg hjemmeside

Brud sidder på gulv

LILLY

1263 København K

Romantiske brudekjoler med snit og linier der fremhæver din feminine stil.
Besøg hjemmeside

Model i brudekjole fin bar ryg

Love Lou Kjoleatelier

4000 Roskilde

Stilrent, enkelt og elegant med kant. Brudekjoler du kan føle dig naturlig i.
Besøg hjemmeside

Brud sidder i hvid stol i have

Lykke Brudekjoler

4000 Roskilde

Vi lytter til dine ønsker og drømme. Kom og se vores store udvalg.
Besøg hjemmeside

Brudekjole fra Disney med hjerteudskæring og draperet overdel og stort tylskørt

NICOLAI

1364 København K

Kæmpe stort udvalg af de mest fantastiske brudekjoler, du kan forestille dig.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Brudekjoler på Sjælland i mange forskellige stilarter og designs

Hos de fleste af disse brudekjolebutikker finder du et bredt udvalg af størrelser og priser. På den måde kan du let finde en kjole, der matcher din figur og dit budget. Du kan helt sikkert finde din smukke brudekjole i en af disse butikker, lige meget om du er til blonder eller tyl eller begge dele. De alle tilbyder nemlig en masse forskellige stilarter og designs, hvilket øger chancen for, at du finder lige præcis dén brudekjole, som du går og tænker på.

Lange ærmer på kjolerne er meget udbredt for tiden, og særligt den mere enkle elegance har vundet brudenes hjerter. Det skrifter derfor også fra år til år, hvilke design og stilarter der er de mest eftertragtede. Måske har din smag også ændret sig over tid? Uanset hvilken type du foretrækker i dag, så kan den findes hos en af disse brudekjolebutikker på Sjælland. Det kan også sagtens ske, at du falder for en brudekjole, som ikke matcher de tanker, du havde gjort dig – man kan blive overrasket.

Få designet din brudekjole specifikt til dig

Hvis du drømmer om en meget unik kjole, så kan det også snildt klares, da vi også har brudekjoledesignere, som kan lave brudekjolen præcis, som du gerne vil have den. Der er derfor ikke det, der ikke kan lade sig gøre. Du kan få en brudekjole, som var den taget ud af dine drømme, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med hverken detaljer, materiale eller stil.

Med en brudekjole, der er designet specifikt til dig, så kan den også afspejle din personlighed. Når du først har valgt en silhuet, så kan du slå dig løs med diverse detaljer – lige fra blonder, perlebroderi til statement draperinger.
Det er selvfølgelig vigtigt, at du finder en dygtig designer, hvor du føler dig tryg og bliver taget seriøst. De viste brudekjolebutikker på Sjælland kan alle give dig følelsen af, at du bliver set og forstået i dine ønsker.

Besøg de skønne brudekjolebutikker på Sjælland

Når du første har besøgt de forskellige brudebutikkers hjemmesider, så er det bare med at besøge dem rundt omkring på Sjælland. Du kan for eksempel finde dem i Roskilde, Køge, Stenløse eller Brønshøj – der er derfor flere placeringer at vælge imellem, hvis du gerne vil finde en butik nær dig.

Det kan dog anbefales, at du besøger de brudebutikker, hvor du på deres hjemmeside har set, at de har nogle smukke brudekjoler, der er lige i din ånd. Det kan uden tvivl være rejsen værd, hvis du finder brudekjolen, der smelter dit hjerte. Det er bare med at komme afsted, for når du først har fundet brudekjolen, så kan du rigtig begynde se frem til brylluppet, hvor du skal forevige din kærlighed til din eneste ene.

FAQ

 • Hvornår skal jeg købe min brudekjole?

  Du skal begynde at kigge efter din brudekjole i så god tid som muligt og gerne 6-8 måneder før brylluppet skal stå. Nogle modeller er nemlig meget længe om at komme hjem.

 • Hvor finder jeg en brudekjole på Sjælland?

  Du kan klikke på linket herover og så kommer du ind til en oversigt med nogle af de bedste brude butikker på Sjælland.

 • Skal en brudekjole være hvid?

  Nej. Det er helt op til dig selv. Der er mange nuancer indenfor lyse kjoler: Hvid, creme, pudder, ivory, champagne m.m. Men du kan også vælge en helt anden farve, sort eller rød fx. Det behøver ikke være hvid.

 • Jeg er 2. gangs brud, passer det sig med en hvid kjole?

  Ja. Du kan sagtens blive gift i hvid kjole, selvom det ikke er dit første bryllup. Det er der ikke en sjæl, der vil rynke på brynene over.