Brudekjoler til gravide

Er du gravid og skal giftes om et par måneder? Her finder du et stort udvalg af skønne brudekjoler til gravide, så du kan sagtens finde en kjole, der får dig til at stråle, selv om maven har fået en babybule.

Gravid brudekjole

LILLY

Hele landet

Vi har flere smukke graviditetskjoler. Vi kan også omforandre en ikke-gravid kjole.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Du behøver ikke at gå på kompromis med din brudekjole, selv om du skal giftes under din graviditet. Flere gravide brude kan nemt blive en smule fortvivlede, da de tror, at det er svært at finde en kjole, der både er smuk og behagelig, når maven er begyndt at vokse. Det er langt fra tilfældet. Her finder du nogle professionelle forhandlere, der alle har yndige brudekjoler til gravide – og hvis de ikke skilter med dem på hjemmesiden, så kan du blot kontakte dem. De kan helt sikkert hjælpe dig.

Gode råd til valg af brudekjole til gravide

Når du skal giftes som gravid, så er det selvfølgelig en nødvendighed, at du finder en brudekjole, der har plads til, at maven vokser. Hvis du for eksempel skal giftes om tre måneder, så skal kjolen også passe til din maves størrelse til den tid. Desuden er det godt at have komforten som en af de højeste prioriteter. Som gravid kan du hurtigt blive en smule træt i kroppen, da den uden tvivl er på ekstra arbejde i graviditetsperioden. Derfor er en behagelig brudekjole alfa og omega. Sidst, men ikke mindst, så synes vi, at du skal vælge en kjole til din store dag, hvor din mave vises. Det er så yndigt at være gravid, så du bør slet ikke gruble over at skulle skjule maven.

Brudekjoler til gravide bør ikke være et kompromis

Der er ikke noget at sige til, hvis du frygter, at din brudekjole ikke kommer til at leve op til dine forventninger. Når vi ser billeder af smukke brudekjoler, så vises de oftest frem på en model, der ikke syner til at være gravid. Realiteten er heldigvis, at du meget nemt kan få fat i brudekjoler til gravide, der er mindst lige så smukke som de ”normale” modeller. For os er det derfor vigtigt at understrege, at du hverken skal eller bør gå på kompromis med din brudekjole, selv om du er gravid.

Hos de viste forhandlere er de eksperter i at finde fantastiske brudekjoler til gravide, da du langt fra er den første, der spørger efter den type model. De kan snildt vise dig et flot udvalg af kjoler, som ville være helt perfekte til din bryllupsdag.

Kontakt de skønne brudekjolebutikker

Nogle af butikkerne viser ikke deres brudekjoler til gravide på deres hjemmeside, men hvis du kontakter dem, så har de et stort sortiment af kjoler, der matcher en voksende mave. Du kan også sagtens besøge dem på deres adresse, hvor de kan vise de smukke kjoler frem. Du er også velkommen til at prøve kjolen, selv om det måske er svært at forudsige, hvordan den sidder om tre måneder.

FAQ

  • Kan jeg få en brudekjole der passer min gravide mave?

    Ja det kan du godt. Afhængig af mavens omfang ved brylluppet, så vil der være nogen begrænsninger. Hvis du er i 8. måned, så skal der selvfølgelig være plads til maven, og derfor vil nogen typer af brudekjoler være udelukket

  • Hvornår skal jeg købe min brudekjole som gravid?

    Det afhænger lidt af hvor langt henne du er. Hvis du er helt ny gravid og skal giftes lige om lidt, så kan du sagtens gå ud og finde en kjole nu, da maven jo ikke vil vokse sig kæmpe stor den allerførste tid. Men er der længe til så se om du kan trække den lidt og vælg så en kjole der nemt kan lægges ind/ud efter maven. Butikkerne har erfaring med gravide brude, så de kan selvfølgelig også rådgive dig

  • Er der forskel på gravid brudekjoler og almindelige brudekjoler?

    Nej – ikke som sådan. Nogle har en kollektion der bevidst er designet til at kunne rumme en gravid mave. Men mange brudekjoler kan faktisk anvendes af gravide, fx kjoler med empire snit og masser af stof i skørtet er perfekte til den gravide mave