Bryllupsvideo

Drømmer du om at fange brylluppet med end bare billeder? En bryllupsvideo er blevet et populært valg, da det giver brudeparret mulighed for at mindes dagen på en helt andet måde. Måske kan videoen ikke hænge på væggen, men den giver en helt særlig stemning, når den først bliver afspillet. Her finder du kompetente fagfolk, der kunne være oplagte valg, hvis du ønsker at få en bryllupsvideo. Besøg deres hjemmeside, hvor de viser, hvad de tidligere har lavet af videoer.

Brudepar i hestevogn set fra oven

IGAARD.DK

Landsdækkende

Vi er 2 videografer, vi skaber smukke video minder, som I vil værdsætte i årtier.
Besøg hjemmeside

Brudepar sidder på halmballe

Vores Store Dag

Landsdækkende

Professionel bryllups videograf, vi laver romantiske videoer fra jeres bryllupsdag.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

En helt anden stemning end billeder

En bryllupsvideo fanger noget helt andet end bryllupsfotografier. Med en bryllupsvideo får du musikken, snakken, bevægelserne og grinene med, hvor du med billederne kun får et øjebliksbillede. Måske er det lidt forkert at sammenligne de to formater, men ikke desto mindre giver de nogle helt forskellige ting til brudeparret. Med en video kan du lade dig suge ind af brylluppets univers endnu en gang. Da videoerne har en fantastisk kvalitet, vil det næsten blive som at være der igen, og du kan derfor gennemleve momenter af brylluppet endnu en gang. Det er især dét faktum, der får mange til at vælge videoen som et supplement til de skønne billeder, der også bliver taget på den store dag.

Bryllupsvideo af hele dagen eller et udsnit

Der er mange forskellige måder at klippe og filme en bryllupsvideo. Nogen foretrækker, at det kun er ceremonien, der bliver filmet, hvor andre ønsker at få filmet lige fra forberedelserne til brudevalsen. Det er derfor vidt forskelligt, hvad brudepar vælger. Af den grund af det også helt op til dig og din kommende ægtefælle, hvor meget af dagen I ønsker at få filmet. Måske synes du, at det bliver for voldsomt med hele dagen, eller også ville du elske at få hvert et sekund med, så du kan gense hele bryllupsdagen. Det mest populære moment er uden tvivl selve ceremonien, da dette øjeblik indkapsler det, som hele dagen går ud på. Så du vil muligvis ikke gå glip af en bryllupsvideo, der fanger netop dette fantastiske øjeblik.

Få en bryllupsvideo af professionelle

Hvis du ønsker at få en smuk bryllupsvideo, der er klippet og filmet med ekspertise, så er det vigtigt, at du vælger professionelle mennesker til opgaven. Det er sjældent tilstrækkeligt med kameraet, der normalvis bliver brugt til familieferier, eller med smartphones, der ellers bliver brugt til hverdagen gode stunder.
En god bryllupsvideo kræver et kompetent kamera og en person, der ved, hvad han eller hun laver. Det kræver mange års erfaring, hvis man vil filme en smuk bryllupsvideo, der både har god grafik og fanger de smukke momenter. Du skal derfor ikke vælge det første og det bedste. For at få en succesfuld bryllupsvideo må du undersøge forskellige fotografer, så du ved, hvad niveauet typisk ligger på. Det giver dig det bedste grundlag for at træffe et valg.

FAQ

  • Hvad er fordelen ved en bryllupsvideo?

    En video kan give jer et helt andet tilbageblik på dagen end billeder kan, det kan ikke sammenlignes. En video skal dog ikke erstatte bryllupsbillederne som er enormt vigtige, men en video er et suverænt supplement til billederne

  • Bliver det ikke irriterende at have en kameramand omkring sig hele tiden?

    Nej, dem der filmer bryllupper er vant til at blende ind og være så usynlige som muligt så det skal I ikke være nervøse for

  • Jeg hader at se mig selv på video, er det så en god idé med en video film?

    Umiddelbart vil vi sige ja fordi vi tror at lysten og glæden ved at genleve bryllupsdagen vil være større end irritationen ved at se dig selv på video