Do It Yourself

Det kan være et stort arbejde at stå for hele bryllupsplanlægningen fra bunden, og selv lave alt pynt, alle invitationer, selv stå for dekorationen og alt det andet. Men ‘Do it yourself’ konceptet er blevet populært i Danmark, og derfor finder du her på siden en række forhandlere, som sælger materialer, så du selv kan designe og udsmykke borde, invitationer og lokaler.

Lilla blomster i papir kræmmerhus

Calligraphen

Online butik

Smukke kort, kuverter og papir til jer som ønsker at gøre det selv.
Besøg hjemmeside

Bordpynt

CTI Party

Online butik

Til dig som ønsker at sætte dit eget aftryk på oppyntningen – vi har det meste.
Besøg hjemmeside

Lyserødt silkebånd

Dream-Shop

Online butik

Silkebånd, glitter, perler, stickers og meget mere til brylluppet.
Besøg hjemmeside

Bestik med silkebånd

Kija-design

Online butik

Alle remedierne til din Do It Yourself-bryllupsfest finder du på Kija-design.dk.
Besøg hjemmeside

Vil du sætte dit helt eget præg på bryllupsfesten fra top til bund, så kan du her finde alt du får brug for, fra papirvarer og pynt til kurser i at lave bryllupskager. Du skal ikke være nervøs – det gælder bare om at springe ud i det, og få sat sit eget helt unikke præg på pynten, kagen og festen, så den afspejler din eller din partners yndlingsfarver eller et bestemt tema. Held og lykke med dine DIY-projekter.

Do it yourself invitationer

En af de mest populære områder at gå i gang med do it yourself er i forbindelse med bryllupsinvitationerne. Det er også et af de områder, hvor det ikke behøver at være super kompliceret, da du nemt kan finde både designs og artikler, der ikke kræver den helt store fingernemhed. Det største ‘problem’ ved DIY bryllupsinvitationer er, at de kan tage lang tid at lave, hvis du har planer om at invitere mange gæster. Hvis du sørger for at sætte tid af, så er dette dog slet ikke et problem – og for nogle brudepar er det også en rigtig hyggelig aktivitet, som man kan se tilbage på senere i livet. Du kan finde en masse inspiration til, hvordan du kan gå i gang med et do it yourself projekt i forbindelse med invitationer. Du kan for eksempel klikke dig ind på forhandlernes hjemmesider, hvor de typisk viser, hvordan du kan bruge de forskellige materialer.

Do it yourself bordpynt

Der er også mange brudepar, der kaster sig ud i do it yourself, når det kommer til brylluppets bordpynt. Her behøver det bestemt heller ikke at være særligt kompliceret, da du nemt kan klippe og klistre dig til noget rigtig fint bordpynt. Typisk kræver det ikke meget mere end nogle flotte farver og materialer, og så kan du hurtigt få sammensat noget, der vil pynte på bordet til dit bryllup. Det er kun fantasien, der sætter grænser, så du kan snildt lave lige præcis det, du havde i tankerne. Du er altid velkommen til at kontakte forhandlerne, hvis du har nogen spørgsmål til deres materialer til do it yourself.

Do it yourself bryllupskage

Alt efter hvor ferm du eller din partner er i køkkenet, er bryllupskagen nok en af de mere komplicerede do it yourself projekter, specielt hvis du skal bage den til mange mennesker, eller hvis du gerne vil sørge for at pynte den til den helt store fest. Blandt vores forhandlere finder du også kurser i, hvordan du håndterer at skulle lave den klassiske fler-lags bryllupskage og tips til, hvad du bør huske at gøre. Det kan være et stort arbejde – men en hjemmelavet, do it yourself bryllupskage kan også være prikken over i’et for dine bryllupsminder.

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her