Festkjoler og festtøj

Er du blevet inviteret til bryllup? Så skal du selvfølgelig have fat i en smuk festkjole, så du kan fejre det kommende ægtepar med stil. Men hvor skal du lede, og hvad skal du helt præcis lede efter? Her hos Bryllupsklar.dk giver vi nogle bud på skønne butikker.

Sort og hvid stramtsiddende festkjole

Askepot & Valentino

6270 Tønder

Stort udvalg af festkjoler fra Fiesta Pronovias, Party Line og Dynasty.
Besøg hjemmeside

Lysegrå festkjole

Bride Fashion

2830 Virum

Hos os får du en kjole, der passer perfekt til dig. Du vil blive så smuk som aldrig før.
Besøg hjemmeside

Festkjoler fra Modern Vintage, Disney, Nixa og mange andre.
Besøg hjemmeside

Billede med festkjole i rosa og festkjole i lilla

LILLY

Hele landet

Kig forbi og lad dig inspirere af flotte festkjoler og elegant tilbehør.
Besøg hjemmeside

Model i mørk festkjole med flot bar ryg

Love Lou Kjoleatelier

4000 Roskilde

Enkle, stilrene og elegante kjoler i klassiske snit efter størrelse eller mål.
Besøg hjemmeside

Lang aftenkjole

marianne CARØE

8000 Århus

Hos marianne CARØE er enhver kjole unik og altid skabt helt fra bunden.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Der er uden tvivl mange butikker online såvel som i den fysiske verden, der sælger nogle flotte festkjoler. Det kan dog godt være lidt svært at finde ud af, hvor man skal starte. Her på siden giver vi dig et godt overblik over de mange muligheder.
Besøg de forskellige butikker på deres hjemmesider, hvor du får et godt indblik i deres udvalg af festkjoler og festtøj.

Prisklasser og modeller for alle

Hos de forskellige butikker finder du en masse festkjoler til et bryllup, hvor de alle er forskellige i pris og model. Der er derfor noget for enhver smag, så der er helt sikkert også en festkjole, som du vil blive forelsket i. Alle er ikke ens, så det skal festkjoler selvfølgelig heller ikke være, når det kommer til pasform og pris. Af samme årsag finder du mange forskellige butikker her på Bryllupsklar.dk, da alle butikkerne har forskellige kvinder som model for deres designs.

Så uanset din figur og pengepung, så er der festkjoler til et bryllup, der vil være lige i din ånd. Det handler bare om at finde den rette butik, der er så godt som skræddersyet til dig.

Køb din festkjole og genbrug den efter brylluppet

Når du går på jagt efter en festkjole til et bryllup så tænk på at du skal kunne bruge kjolen igen. Selvom du ikke står og skal til andre bryllupper lige indenfor den nærmeste fremtid, så kan der være andre begivenheder i kalenderen som kræver en flot kjole. Tænk over om den skal være lang eller kort, hvis der ikke er en dresscode til brylluppet om at kjolen skal være lang, så kan du jo købe en kortere model, da en kortere kjole ofte kan passe til mere uformelle begivenheder, som du måske oftere bliver inviteret til. Hos disse forhandlere finder du også en masse kjoler, som er værd at beholde i mange år, da de alle er af god kvalitet og ikke går i stykker lige uden videre.

Klik dig videre ind på hjemmesiderne

Vil du gerne finde den helt perfekte bryllupskjole? Besøg de mange fantastiske butikker på deres hjemmesider, hvor de på elegant vis viser deres mange festkjoler. Når du først har kigget lidt på deres hjemmeside og deres udvalg, så kan du ud fra det vurdere, om du skal besøge dem i deres fysiske butik. Når du først har besøgt deres butikker, så er der en rigtig god chance for, at du har fundet en festkjole, som du ikke kun kommer til at bruge en gang.

FAQ

 • Jeg skal være gæst til bryllup, skal jeg købe nyt tøj?

  Det kommer an på hvad du har i garderoben i forvejen. Hvis du har masser af festtøj så kan du genbruge, men det kan jo også være en dejlig anledning til at gå ud og købe nyt

 • Hvordan ved jeg hvad for noget tøj der gælder ved dresscode?

  Nogen gange kan du opleve at brudeparret har bestemt en dresscode. Står der galla på invitationen, så betyder det langt for kvinderne og uniform eller kjole og hvidt til herrerne. Står der Smoking eller Black Tie så er det kort eller lang kjole til kvinderne og smoking til herrerne.

 • Hvor finder jeg en festkjole?

  Hvis du klikker på ovenstående link så kommer du ind til en oversigt med en masse butikker, der sælger flotte festkjoler

 • Må jeg have hvid eller sort på som gæst til et bryllup?

  Som kvindelig gæst er hvid en rigtig dårlig idé medmindre brudeparret specifikt har bedt om at alle kommer i hvidt. Sort betragtes som en sorgens farve og nogen synes ikke den passer til et bryllup (jo en sort smoking men ikke en kjole til en kvinde underligt nok), overvejer du en sort kjole så kan du lige stemme af med brudeparret om det er ok.