Feststeder på Fyn

Her er et par lækre feststeder på Fyn, hvor I virkelig kan føle jer som prinsesse og prins for en dag. Overlad trygt hele jeres bryllup til folkene bag disse fynske feststeder, så I bare skal fokusere på a nyde brylluppet, hinanden og jeres bryllupsgæster. Vi ønsker jer held og lykke med det hele.

VI HAR DESVÆRRE IKKE NOGEN FESTSTEDER PÅ FYN LIGE I ØJEBLIKKET

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Hotel eller slotsbryllup fordele

Ønsker I at holde brylluppet et sted, som fortsætter ud til sent på natten? Så kan det være en fordel at finde et feststed, hvor gæsterne har muligheden for at overnatte. Fyn har smukke og helt unikke slotte, heriblandt Holckenhavn Slot.
Når det kommer til at holde et bryllup på et slot eller hotel, så har personalet oftest erfaring på dette område. Når der afholdes et bryllup på et slot eller et hotel, så kan lokationen også tilbyde et helt andet overblik, når det kommer til kapaciteten. Bryllupslokationen kan give dig overblikket over det antal gæster, som kan være i lokalet eller i lokalerne samt det antal overnattende gæster og pris hertil. Ydermere tilbydes der ofte en bryllupsmenu, hvor I kan inviteres på prøvesmagning inden selve serveringen.

Bryllupsarrangør og bryllupspakker

Det kan være de har tilknyttet en bryllupsarrangør, som kan hjælpe jer med planlægningen af jeres bryllup. Det er vigtigt, at jeres bryllupsarrangør kender til jeres stil og ønsker. Hvorfor det er en fordel, at mødes med forskellige arrangører, for at finde ud af om de er et match til at skabe jeres drømmebryllup. Ydermere kender arrangørerne måderne, som er tilknyttet lokationen, stedets muligheder og begrænsninger.

Det kan også være, at feststedet har bryllupspakker, som kan være at foretrække. I bryllupspakkerne medfølger ofte personale, såsom tjenere, kokke og måske en præst til vielsen (hvis vielsen er på feststedet).
Det kan også være, at stedet kan vise eksempler på selve opsætninger af bryllupper, som de tidligere har haft, som måske kan inspirere.

Kombiner vielsen og bryllupslokalerne

Afholdes et bryllup på et slot kan det være, at der er en tilhørerne kirke, som I kan blive viet i. På denne måde er det ikke logistikken, som skal medregnes, som hvis dette afholdes separat. Ønsker I at holde et bryllup i den smukke fynske natur, kan man holde brylluppet i de smukke slotshave eller gårdhave, som tilhører hotellet eller slottet. Udendørs er det også muligt at blive viet i naturen.

Det kunne være yderst smukt med et slot, som en del af kulissen til ens vielse. Det kan også være en fordel at blive viet uden på feststedet, hvis man ønsker at både vielsen og bryllups lokation, skal være i samme stil.