Feststeder i Jylland

Jylland byder på et hav af smukke feststeder, der både har moderne og historiske bygninger. Om du ønsker et bybryllup, landligt bryllup eller måske et strandbryllup så har Jylland det hele. Til de smukke lokationer kan I bl.a. vælge gourmet menu og bryllupspakker med all inclusive. Læs mere om Jyllands mange unikke og særprægede muligheder for bryllupper her.

Gastromé facade

Gastromé

8240 Risskov

Få lige det bryllup, I drømmer om. Vi har et utal af muligheder i vores eksklusive rammer.
Besøg hjemmeside

Cafe Hack festlokale med runde borde

Hack

8000 Århus

Spændende køkken på højt gastronomisk niveau beliggende i hjertet af Århus.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Vielse i kirke eller på feststedet

Det er forskelligt, om brudepar ønsker vielsen i kirken eller foretrækker en vielse, der hvor de holder festen. Der kan dog være visse fordele ved at holde vielsen på feststedet ved en borgerlig vielse, hvis lokationen tilbyder en helt uforglemmelig oplevelse. Hvad med et bryllup ved Vesterhavet, hvilket er en helt unik mulighed for parret, der ønsker at bringe Danmarks smukke natur med til deres bryllup.
Vælger I derimod et kirkebryllup, er det en fordel at vælge en kirke tæt på jeres reception eller bryllupslokation. På denne måde undgår I trafikale problemer eller logistisk planlægning af eventuelle ældre gæster.

By- eller landligt bryllup?

Jylland har flere smukke bryllupssteder i landlige omgivelser. Det kan bl.a. være på en helt unik herregård i natursmukke omgivelser med plads til overnattende gæster eller med smuk udsigt over Mariagerfjord. Ønsker I derimod et bybryllup, så byder Aarhus på flere muligheder for smukke og unikke bryllupper fx en gammel teaterbygning. Til et bybryllup kan logistikken af kørslen også være en del nemmere, da der er flere muligheder for nærliggende kirker og transportmuligheder af forskellig art.

Bryllupsarrangør og bryllupspakker

Hvis jeres drømmested har tilknyttet en bryllupsarrangør, der kan hjælpe jer med forløbet og opsætningen af jeres bryllup er dette ofte en fordel at udnytte, da arrangørerne kender til stedets muligheder og begrænsninger. Det kan også være at det feststed, som I vælger, har bryllupspakker. Bryllupspakkerne kan være at foretrække, da der oftest medfølger personale, kokke eller måske præst (hvis der tilbydes vielse på jeres drømmested).

Det kan være at bryllupspakkerne kan skræddersyes, hvis I ønsker at bestille maden udefra. Hvorfor en tilknyttet bryllupsarrangør kan hjælpe med dette. I kan med fordel høre stedet om at se eksempler på tidligere bryllupsopsætninger, som kan inspirere jer.
Hvis I ikke føler, at den tilknyttet arrangør er et godt match, så kan I sagtens vælge en anden arrangør, som I mener bedre kender til jeres stil og ønsker, hvorfor det er en stor fordel og mødes med forskellige arrangører, som skal være med til at skabe jeres drømmebryllup.