Feststeder i København

Drømmer du om et bryllup i Danmarks hovedstad? Så er der et hav af muligheder, når det kommer til Københavns festlokaler. Det er uanset om du ønsker overnatning på lokationen eller bryllup ceremonierne samlet ét sted. Hvilket kan være selve vielsen eller receptionen.

Bordopdækning Charlottehaven

Charlottehaven

2100 København Ø

Bryllup uden krummelure centralt på Østerbro i smukke, stilrene omgivelser.
Besøg hjemmeside

Restaurant Kanalen Christianshavn

Restaurant Kanalen

1403 København K

Fejr kærligheden på Christianshavn, med privat gårdhave og mad i særklasse.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Feststeder i København med overnatning

Ønsker I at holde brylluppet et sted, hvor gæsterne har muligheden for at overnatte. Så kan der med fordel holdes bryllup på et af Københavns mange hoteller. Når det kommer til at holde et bryllup på et hotel, har hotellet ofte erfaring på dette område. Her kan de give dig et klart overblik over deres maksimale antal gæster i lokalet, overnattende antal gæster inklusiv eller eksklusiv i prisen. De kan ofte tilbyde en bryllupsmenu, hvor I kan inviteres til prøvesmagning eller inspirere til eksempler på tidligere bryllupsopsætninger.

Hvis jeres bryllupslokaler ikke har tilhørende overnatningsmuligheder, så kan I nemt finde et nærliggende hotel til gæsterne. Hvorfor København er en attraktiv by at finde ens helt rigtige bryllupslokaler. Bryllupslokalerne kan være alt fra en smuk koncertsal, gårdhave, Tivoli, København Zoologisk have eller måske under åben himmel i en af Københavns mange parker. Hvis bryllupslokalerne kun kan lejes inden for et bestemt tidsrum, kan en af Københavns mange cocktail barer eller diskoteker, hertil benyttes. Der er et hav af forskellige cocktail barer og diskoteker, som kan passe ind til det stilrene look, som du ønsker. 

Transport til og fra kirke i København

En yderlig fordel ved at holde sit bryllup i København er de mange forskellige transportmuligheder til og fra kirken. Hvilket kan skræddersys på den måde, som I synes passer til jeres bryllup. Det kan være I vil have en en oplevelse med cykeltaxi, limousine, hestevogn eller noget helt andet. Fordelen ved at holde sit bryllup i København er at lokationerne ofte er inden for et tæt geografisk område, som gør mulighederne større og ofte billigere, da disse transportmidler primært købes på den tid, som de bliver benyttet i. 

Bryllupsunderholdning i København

Skal der være en bestemt form for underholdning til dit bryllup? Så er der flere muligheder i København end du kan tælle på 2 hænder!
Når I overvejer jeres festlokale i København, kan selve placeringen få betydning for eventuelle underholdningsmuligheder. Det kan være, at jeres lokation er tæt på vandet. Hvor der er mulighed for at prøve vandcykler, som en del af brylluppet. En tur med en cykeltaxi omkring kan både gå til ældre og yngre gæster. 
Hvis I ønsker et stand-up show, er mulighederne store af både kendte og mindre kendte komikere i København og omegn.

Bryllupsmenuen

Det kan være, at du længe har overvejet, hvordan din bryllupsmenu skal se ud? Derudover kan det være, at bryllupsudlejeren allerede har menuer eller tilpasninger, hvis du foretrækker dette. Ønsker du derimod catering, er der et utal af restauranter i København, som leverer catering. Gennem de mange cateringfirmaer eller restauranter, som har denne ydelse. Kan I vælge jeres helt særlige menu.