Feststeder på Sjælland

Der er et hav af lækre feststeder på Sjælland og øerne til jeres kommende bryllup. I kan vælge mellem færdige total arrangementer, hvor I ikke skal sørge for andet end jer selv eller I kan vælge at stå for mere selv. Sjælland har både smukke skove, hvor I kan holde jeres bryllup, smukke godser eller måske en rustik lade.

Bordopdækning Charlottehaven

Charlottehaven

2100 København Ø

Bryllup uden krummelure centralt på Østerbro i smukke, stilrene omgivelser.
Besøg hjemmeside

Herthadalen festlokale orangeri

Herthadalen

4320 Lejre

Bryllup i skoven med kun 30 min til København.
Besøg hjemmeside

Vores flotte lokaler er klar til at tage imod jer og gøre jeres dag helt speciel.
Besøg hjemmeside

Restaurant Kanalen Christianshavn

Restaurant Kanalen

1403 København K

Fejr kærligheden på Christianshavn, med privat gårdhave og mad i særklasse.
Besøg hjemmeside

Skjalm Hvide Hotel facade

Skjalm Hvide Hotel

3550 Slangerup

Bryllupfest inkl. overnatning og brunch næste dag fra kun 1.095 kr. per person.
Besøg hjemmeside

Sonnerupgaard Gods festlokale laden

Sonnerupgaard Gods

4330 Hvalsø

Arranger selv festen, dans til den lyse morgen og gå til ro i vores værelser.
Besøg hjemmeside

Bordopdækning til bryllup

Ved Møllen

4100 Ringsted

Hold bryllup i vores flotte selskabslokaler. Vælg mellem flere lækre festmenuer.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Godsbryllup eller slotsbryllup

Drømmer I om et bryllup i det sjællandske, så er Sjælland rig på smukke godser og ædle slotte. Flere steder på diverse slotte og godser kan I vælge, hvor stor en grad af ansvaret for brylluppet, som I selv ønsker. Når der ønskes at holde et bryllup på et slot eller et gods, så kan det være en god idé at høre omkring personalets erfaring. De kan give et overblik over det antal gæster, som der er plads til på lokationen. Det kan også være, at I ønsker overnattende gæster, hvilket ofte kan tilkøbes i en bryllupspakke.

Når det kommer til menuen, kan det også være en fordel at se på hvad de tilbyder i forhold til sæsonen eller om dette er noget I selv ønsker at stå for. Slotte har i modsætning til godser ofte tilknyttet en kirke, hvor brudeparret kan blive viet. Dette er ofte en god måde at spare på transportomkostninger samt at logistikken med gæsterne bliver en del nemmere.

Skov- og lade bryllup

Den sjællandske natur byder også på andre former for drømmebryllupper. I kan bl.a. vælge at blive gift under træerne, tæt ved vandet i en smuk skov. I kan også holde et bryllup i skoven, hvor romantikken bringes ud i naturen. Ønsker I derimod et smukt og romantisk bryllup i en lade, så findes den mulighed også.

Bryllupsarrangør af lokale udbyderne

Det kan være at udbyderne af jeres drømmested, har tilknyttet en bryllupsarrangør, som kan hjælpe jer med planlægningen af jeres bryllup. Det er vigtigt, at I har en god kommunikation med jeres bryllupsarrangør, så I føler at arrangøren forstår jeres ønsker og personlige stil.
Derfor kan det være en fordel at mødes med flere arrangører udover dem, som er tilknyttet til stedet, for at se om I er det rigtige match og at I føler jer tilpas i valget.

Bryllupsarrangørerne, som er tilknyttet til jeres sjællandske feststed, kender dog mere til lokationen, og dermed mulighederne og begrænsningerne for stedet. Til overvejelsen skal I også tænke på de bryllupspakker feststedet byder. Det kan være at I kan få tjenere, kokke eller måske præst med til vielsen (hvis det er på et tilhørende slot) med i bryllupspakken. Hvis I ønsker at købe maden udefra, men kombinere det med en af pakkerne, har flere steder ofte mulighed for at skræddersy dette til jer.