Headpieces & fascinators

Her finder du smukke headpieces og fascinators til den trendige brud. Headpieces eller fascinators er blevet supermoderne og har i større og større grad udskiftet diademerne, som vi kender fra tidligere. Det er heller ikke så underligt, da de smukke kreationer blandt andet pyntes med perler, bånd, fjer, sten og brudeslør, som giver en rigtig fin detalje til outfittet.

Brudekjole model med hvidt headpiece

LILLY

Hele landet

Stort udvalg af fine hårkamme, hårbøjler, hårsmykker m.m.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Det perfekte look til dit bryllup med hårpynt

Er du selv på udkig efter en flot detalje til din håropsætning? Du kan helt sikkert finde et headpiece, som passer perfekt til dit brudelook, hos en af forretningerne her i vores indkøbsguide. Besøg deres hjemmesider og se, hvad de har at tilbyde. Langt de fleste brude drømmer om at skabe det helt perfekte til deres bryllup, hvor alle detaljer går smukt i spænd med brudekjolen.

Der er dog et hav af muligheder, når det kommer til brudetilbehør, men en accessoires, du ikke må glemme, er det smukke hårpynt til dit bryllup.Førhen valgte de fleste at pynte deres brudeopsætning med et diadem, men i dag vælger langt størstedelen at pryde outfittet med headpieces eller fascinators. De smukke headpieces er bestemt heller ikke til at stå for, da de fås i mange skønne variationer, som kan tilfredsstille næsten enhver smag

Hvilket headpiece skal du vælge?

Først og fremmest skal du selvfølgelig vælge et headpiece, som du selv elsker. Det er uden tvivl en bonus for dit look, hvis du vælger et, der matcher de andre detaljer og brudekjolen. På den måde kan du skabe en symmetri i dit outfit, hvor det hele komplimenterer hinanden. Som nævnt er der mange forskellige headpieces at vælge imellem, så du kan uden tvivl finde et, som du både synes er enormt smukt, og som passer til resten af din påklædning på bryllupsdagen. Det bliver bestemt også det resultat, som du bliver gladest for på selve dagen, og når du senere ser på billeder af den romantiske dag.

Derfor bør du vælge et headpiece

For nogen kan det måske virke lidt voldsomt at tilføje et headpiece til sit brudeoutfit, da den type af hårpynt godt kan have en stor volumen. På den anden side er det også en meget stor dag i dit liv, og det giver uden tvivl grund til at gøre noget ekstra ud af udseendet og tilbehøret. Med et headpiece kan du skabe et enormt romantisk look på din bryllupsdag, og det er i sidste ende en af de store grunde til, at du bør gå efter denne type af brudetilbehør.

Besøg hjemmesiderne og se deres skønne sortiment

Mangler du inspirationer, eller ved du ikke helt, hvor du skal lede efter et headpiece til din store dag? Tag et kig på butikkernes hjemmesider, hvor de viser deres flotte sortiment frem. Hos de fleste forhandlere kan du ikke købe deres headpieces online, og du må derfor besøge dem ude i deres fysiske butik. Det giver også en bedre fornemmelse for, om det er et headpiece, som du rent faktisk kan lide, og som klæder dig.

FAQ

  • Hvad er et headpiece?

    Et headpiece eller fascinator som de også kaldes, kan man typisk beskrive som hårpynt, der fylder en del. Det er altså ikke bare en lille hårklemme med en blomst eller perle på

  • Er diademer helt yt?

    De er i hvert fald ikke nær så populære blandt den almindelige befolkning som de har været

  • Hvor finder jeg et flot headpiece som passer til min kjole?

    Du kan klikke på ovenstående link så kommer du til et par forhandlere der har smukke headpeices