Jukebox og musik udstyr til bryllup

Til ethvert bryllup skal der være noget god musik, både under middagen og til festen efterfølgende. Der er flere måder at gøre det på, hvor nogen går med en playliste, andre vælger live musik, og så er der dem, der vælger en jukebox. Herunder finder du flere seriøse firmaer, der udlejer en god jukebox, som du roligt kan bruge til din store dag.

Billede af jukebokse

darkmoon.dk

Sjælland

Flotte nye jukebokse der kan bruges af alle aldre udlejes. Klassikere og tidens hits.
Besøg hjemmeside

Sir Juke jukebox

Inbooking.dk

Østjylland

Sir Juke er en moderne digital jukebox, der hver måned opdateres med nye hits.
Besøg hjemmeside

Jukebox

Leje-af-jukebox.dk

Landsdækkende

Digital eller traditionel jukebox i høj kvalitet leveret til dit bryllup.
Besøg hjemmeside

Professionel lyd & lys til priser hvor alle kan være med. Varde, Esbjerg, Ribe mfl.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Lad gæsterne være med i valget af musik

Ved de fleste bryllupper drømmer man om, at gæsterne også får en herlig aften, som de vil mindes i mange år frem. Én måde, du kan gøre det på, er, at lade gæsterne vælge flere numre, som de gerne vil høre til festen. Her bliver en jukebox et rigtig godt valg, da alle løbende kan sætte et musiknummer på, som de har lyst til at høre – og det gælder selvfølgelig også brudeparret. En jukebox kan i den grad får gang i festen, når alle føler sig inddraget og kan skråle med deres favoritnumre. På den her måde kan du også lægge lidt ansvaret fra dig, da du ikke selv skal kreere den perfekte playliste, hvor der er noget for enhver.
Så hvis du gerne vil have en skøn bryllupsfest, så kan jukeboxen være det helt perfekte valg for dig.

Musik der ikke vælter budgettet

Der er uden tvivl nogle af valg af musik, som kan være mere bekostelige end andre. Med en jukebox får du en rigtig god løsning, som slet ikke behøver at være en dyr og vælte budgettet. Men bare fordi det er en billigere løsning, så gør det bestemt ikke festen mindre vellykket. Som nævnt kan den bidrage til en fremragende fest, hvor alle føler sig inddraget.

Spil musik, der er for alle

Noget af det bedste ved en jukebox er, at der musik fra alle årstal og inden for alle genre. Det gør det nemt at imødekomme hver enkelt gæsts musiksmag, da de nemt kan sætte et nummer i kø, som de selv elsker. Derudover giver det en fest, hvor der bliver afspillet en masse forskelligt. Det ender ikke med, at I alle pludselig bliver trætte af musikken, fordi det føles som om, at det kører i ring. Derimod byder jukeboxen hele tiden på nyt, som der ikke er blevet afspillet før.

Få lys til musikken

Hos flere af leverandørerne er der også mulighed for at leje lys, som passer perfekt til universet med en jukebox. Når først der også er lys, så kan du være helt sikker på, at gæsterne næsten ikke kan fjerne sig fra dansegulvet igen. Så hvis du vil garantere en god fest, så er det uden tvivl en jukebox med lys, du skal gå efter.

FAQ

  • Hvad er fordelen ved en jukebox?

    Du får utroligt meget musik for relativt få penge med en jukebox

  • Hvad koster det at leje en jukebox?

    Det koster ikke særlig meget, fra 1.000 kr. og opefter

  • Er det svært at betjene en jukebox?

    Nej det er det ikke med få klik er I i gang