Kirkemusik

Ceremonien i kirken er det smukkeste øjeblik på hele bryllupsdagen. Selv om momentet er helt unikt i sig selv, så kan du eventuelt gøre lidt ekstra ud af det med kirkemusik. Det er ikke alle, der synes, at det er helt tilstrækkeligt med orglet og kirkekoret, så der er intet at sige til, hvis du er på udkig efter andet kirkemusik. Her ser du en masse skønne muligheder for kirkemusik, som uden tvivl ville gøre oplevelsen endnu mere interessant.

Annemette Hess

Annemette Hess

Landsdækkende

Romantisk solosang i kirken eller til festen. Stor indlevelse og nærvær.
Besøg hjemmeside

Kvinde spiller violin

Violinist Michala Høj

Landsdækkende

Violin til vielsen. Ind- og udgangsmusik, et særligt indslag eller ledsagelse til salmer.
Besøg hjemmeside

Pernille Rosendahl

Xcluzive Entertainment

Landsdækkende

Fordi bryllupsmusik ikke er for amatører.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Et smukt indslag efter vielsen med kirkemusik

Når det kommer til kirkemusik, vælger langt de fleste, at det skal være et indslag efter vielsen. Her kan der for eksempel blive sunget en sang, som er særligt romantisk og dermed slår en sløjfe på det smukke øjeblik, hvor du og din partner sagde ja til at dele livet med hinanden. Med dette smukke indslag får du lidt mere end bare orglet i kirken. Du kan for eksempel helt selv vælge, om det netop skal være sang, eller om det eventuelt skal være skønne toner fra violin.

Skøn sang som ind- og udgangsmusik

Vi ved, at der en helt bestemt tradition for, hvilken musik der skal spilles, når bruden træder ind i kirken. Men der er faktisk ikke nogen grænser for, at du kan få lov til at spille noget helt andet. Måske vil du hellere gå op ad kirkegulvet til en smuk sang, som du kender og har tilfælles med brudgommen? Derudover kan der være en skøn sang eller et smukt stykke musik, når du og din ægte forlader kirken igen. De fleste vil finde det superpersonligt, da det er et stykke musik, som netop dig og din ægtefælle elsker.

En romantisk overraskelse til din ægtefælle

Noget, der kunne være helt fantastisk, ville være, hvis du valgte at overraske din kommende ægtefælle med et stykke kirkemusik, som han eller hun ikke vidste noget om. Du kunne for eksempel vælge en sanger, der kunne synge hans eller hendes yndlingssang – der selvfølgelig har en romantisk betydning. Du kunne også gå med en sang, der skal fortælle dine følelser til din ægtefælle. Ofte er det svært selv at få sat ord på, og derfor kan musikken i mange tilfælde redde os i det tilfælde.

Se nærmere på talenterne inden for kirkemusik

Uanset om du ønsker kirkemusikken som ind- og udgangsmusik eller som en smuk gestus for din kommende ægtefælle, så kan de viste musikere klare opgaven. Det er en rigtig fin idé at besøge deres hjemmesider, da de her viser, hvad de kan, og hvad de kan tilbyde. Det giver dig et rigtig godt grundlag for at vælge, hvem der skal spille kirkemusik til bryllup, men også om det overhovedet er noget for dig. Vi håber, at du finder den perfekte kirkemusik, der gør dit bryllup endnu mere romantisk, end det allerede var i forvejen.

FAQ

  • Må man gerne få musikere ind i kirken?

    Det er noget der skal godkendes af præsten. Som regel er det ikke et problem men husk at få det godkendt inden du booker

  • Hvilken slags kirkemusik er bedst?

    Det er der ikke noget svar på, det kan være en solist der synger jeres sang eller en duo der spiller og synger

  • Hvad koster kirkemusik?

    Det koster fra nogle tusinde kroner og op selvom det måske kun er 5 minutters optræden så er der altid en vis forberedelse for musikeren