Lej en bartender til festen

Lej en bartender til jeres bryllup. Jeres gæster vil elske at få serveret gode drinks efter middagen. Bartenderen kan medbringe alle råvarer, så I kan få lige de drinks og cocktails, som I vil have. Det er supernemt og lækkert. Her kan du finde et lille eksklusivt udvalg af bartendere, som du kan leje og dermed give jeres bryllupsfest en ekstra dimension.

Bar

BartenderBar.dk

Landsdækkende

BartenderBar leverer komplet cocktailbar med bartendere til dig og dine gæster.
Besøg hjemmeside

Bartender serverer orange drinks

Bryllupsbartender

Landsdækkende

Brudeparret skræddersyr bryllupsbaren og betaler kun for varer, der åbnes på aftenen.
Besøg hjemmeside

Bartender blander røde drinks

Cocktail Company

Landsdækkende

Danmarks førende leverandør af high-end cocktailløsninger og polterabendskurser.
Besøg hjemmeside

Drinks blir hældt op

Nohrlund

Landsdækkende

Prisvindende, økologiske cocktails. +5 års erfaring med bryllups-barløsninger.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Ingen dårlige drinks til brylluppet

Måske tænker man til at starte med som gæst eller brudepar, at man snildt kan mixe en lækker drink eller cocktail til sig selv, hvis der bare er de rigtige ingredienser. De fleste finder dog hurtigt ud af, at det ikke er så let, som det lige ser ud. Hvis man ønsker at få en lækker drink, så skal de helt rigtige doseringer af alkohol og andre ingredienser i en drink, og det er ikke alle forundt at kunne dette. Kunsten kræver en grundig oplæringen, og det er de færreste, der har det med i bagagen. Så hvis I gerne vil undgå de dårlige drinks under middagen og til festen, så er det en rigtig god idé at leje en dygtig bartender, der kan diske op med den ene gode drink efter den anden til alle gæsterne.

Drinks og cocktails til enhver smag

I kan formentlig lave et par drinks rigtig fint selv. Måske har I lært at lave en god Mojito eller Piña Colada, men det er ikke alle, der er lige glade for dem, og I kan godt gå hen og få travlt, hvis I skal lave 80 af hver, så alle gæster kan få en. Med en bartender kan I være sikre på, at der er nok drinks til alle, og han eller hun kan uden tvivl lave en masse forskellige drinks og cocktails. På den måde er der noget for alle, når I lejer en bartender til jeres bryllup.
Hvis I vælger at leje en bartender, så er I forsikret, at alle gæster kan få en drink, som de virkelig kommer til at nyde.

En eksklusiv følelse med en bartender til brylluppet

Der skal ikke være tvivl om, at det vil give lidt af en eksklusiv følelse, hvis der er en bartender til jeres bryllup. Der ikke noget, der slår en drink eller cocktail, der er lavet lige efter bogen. Og så gør det bestemt heller ikke noget, at alle gæster bare kan ønske sig lige præcis det, de gerne vil have.
Ønsker I at skabe en ekstra lækker stemning til jeres bryllup, så er det uden tvivl det bedste valg at leje en bartender.

Kig eventuelt nærmere på de bartendere, der er præsenterede her hos Bryllupsklar.dk. De er alle enormt dygtige og kan snildt sørge for de bedste smagsoplevelser med deres udførte drinks. Med disse bartendere er I garanterede, at festen bliver en stor succes, da de i den grad har styr på deres teknikker.
I er velkomne til at kontakte dem, hvis I flere spørgsmål til deres ydelser og drinks.

FAQ

  • Er det pengene værd med en bartender?

    Ja det synes vi. Men det afhænger jo af hvor vilde I er med lækre drinks. Men der er noget lækkert over at få serveret en professionelt mixet drink

  • Skal vi selv handle ind?

    Det svinger lidt. Nogen bartendere kommer med alle ingredienser og nogle bartendere laver en indkøbsguide til jer, som I kan handle ud fra

  • Hvor mange drinks skal man vælge?

    Typisk vil I sammen med bartenderen lave en drinks menu bestående af måske 4-6 forskellige drinks. Gerne med både gin, vodka og rom. Og i forskellige farver