Lej en tjener

Lej en tjener til at hjælpe jer til brylluppet. Få professionel hjælp til både receptionen og middagen, så slipper I for at spekulere på, om alle har noget i glasset, og om fadene er fyldte. Så glem alt om at hyre naboen datter og hendes veninder, det er vigtigt, at alt forløber uden problemer. Skulle der opstå situationer undervejs, så er det netop de erfarne tjenere, der ved, hvordan dette skal håndteres, uden at I som brudepar skal involveres.

Tjenere fra Tjenerteamet

TjenerTeamet

Sjælland

Hyr et team af professionelle og erfarne tjenere til jeres store fest.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Læn jer tilbage og nyd bryllupsdagen

Brylluppet er en dag, hvor I skal have lov til at fejre jeres kærlighed ude nat skulle tænke på en masse praktisk – for det har I allerede gjort i mange måneder op til dagen. Nu er det tid til bare at læne sig tilbage og nyde maden, talerne og det fantastiske selskab. Det ville blive svært uden professionelle tjenere, der kunne hjælpe med at tage sig af jeres gæster og servere den mad, som I også har planlagt nøje. Desuden slipper I for at holde øje med, om alle gæsterne har noget på deres tallerken, mangler at få fyldt glas eller skal have taget deres service ud i køkkenet. Når I lejer nogle tjenere, så kan I nyde dagen fuldt ud, og lade de praktiske gøremål ligge til en anden dag.

Mærk forskellen med professionelle tjenere

Med professionelle tjenere vil I tydeligt kunne mærke forskellen. Måske har I førhen oplevet en service, der ikke var helt i toppen, og det kan for de fleste være ret frustrerende. Dén følelse vil I gerne undgå til jeres bryllup, da det skal være en god oplevelse, hvor I ikke skal stresse over dårlig service. På denne side finder I kun dygtige tjenere, der ved, hvad de laver kan derfor tilbyde en kompetent og professionel service, hvor det hele glider som smurt. Lige på dette punkt er det derfor en rigtig god idé ikke at gå på kompromis.

Forkæl jeres gæster med god service

Jeres gæster vil uden tvivl også nyde, at der bliver taget god hånd om dem hele aftenen. De vil også tydeligt kunne mærke, at I tænkt over, at der skal være styr på middagen, og det kræver nogle gode tjenere. Gæsterne skal også gerne kunne nyde aftenen mindst lige så meget som brudeparret, og det er der størst chance for, hvis der er nogle tjenere, der kan servere maden for dem og fylde deres glas op.

FAQ

 • Skal man leje tjenere til sit bryllup?

  Hvis I holder festen hjemme eller i et lejet lokale så anbefaler vi at I får professionelle tjenere på, de er vant til at styre en fest

 • Kan jeg ikke bare hyre naboens teenage datter og hendes veninder?

  Jo, men det er ikke den bedste løsning. Det er et stort ansvar at sørge for at en bryllupsmiddag bliver vellykket

 • Hvor finder jeg profesionelle tjenere?

  Klik på linket herover og få et rigtig godt bud på dygtige og kompetente tjenere, som du kan hyre til dit bryllup

 • Skal man have en overtjener?

  Det er en god idé, at der er en der har det overordnede ansvar og som har styr på alle trådene