Mad til bryllup

Lækkert mad til bryllup og fest. En stor del af bryllupsfesten er maden, da der som regel bruges rigtig meget tid ved bordet til et bryllup. Derfor er det også rigtig vigtigt, at I får den helt rigtige mad serveret. På denne side finder I skøn mad til brylluppet, med helt friske råvarer, og sammensat så den passer præcis til jeres fest. Brylluppet er den største dag for jer, og derfor skal alt være helt perfekt. Få en lækker gourmet middag via en af vores leverandører.

Bøf med kartoffel og grønt

Håndværkeren restaurant

Roskilde området

Sammensæt selv jeres 3 retters menu eller vælg en af vores lækre buffeter.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Sammensæt den perfekte menu

Der er rigtig mange måder at sammensætte den perfekte menu til et bryllup, og der er sjældent nogen, der er ens. Ikke desto mindre er der nogle populære valg. Det kan for eksempel være en lækker oksemørbrad til hovedret, eller en delikat rejecocktail til forret. Selv om de populære valg virkelig er lækre og smagfulde, så behøver du ikke nødvendigvis at vælge disse retter. Ofte kan du vælge frit, og det skal du bestemt bare gøre, hvis der er noget andet, som du hellere ville have til en af de største dage i dit liv. Hvis du for eksempel foretrækker and til hovedret, så er der ikke noget, der står i vejen for dét.

Det kunne også sagtens tænkes, at du er vegetar eller veganer, og det forhindrer langt fra, at du kan få en lækker menu til brylluppet. Det vigtigste er, at du vælger noget, som du selv har lyst til at spise, og hvis det betyder, at du ikke helt følger de typiske retter, så er det også helt fint.

Husk gerne mad til sent på dagen

Hvis du regner med, at det bliver en fest til sent ud på natten, så er det en god idé at tage højde for, at nogle af gæsterne måske bliver sultne igen efter en masse dans og latter. Derfor kan det være helt oplagt med lækker natmad eller såkaldt skrub-af-mad. Lige den ret behøver ikke at være noget specielt fint. Langt de fleste gæster foretrækker muligvis noget nemt, som for eksempel kunne være en pølsevogn. Det ville derudover også være ret sjovt, da de færreste har oplevet at have hele pølsevognen frit tilgængelig. Der er mange løsninger, og det er ofte set, at brudepar vælger en suppe, pizzasnegle eller toast. Så længe det er mad, som de fleste kan lide, så skal det nok blive et hit blandt gæsterne.

Vælg den rigtige madleverandør

Hvis maden bliver skuffende, så vil du helt sikkert komme til at ærgre dig længe. Du bør derfor ikke gå på kompromis med leverandøren af maden, da det i sidste ende er altafgørende for, om menuen bliver en succes. Undersøg gerne flere forskellige, så du har et overblik over, hvilke muligheder du har. Dernæst er det smart at læse nogle anmeldelser af maden og leverandøren, da det giver et godt indblik i, hvorvidt det er god service og lækker mad.