Photobooth

Mangler I en sjov gimmick til jeres bryllup? Et bryllup er sjældent lutter seriøsitet, da både brudeparret og gæsterne hen ad dagen trænger til at løsne lidt op og rejse fra stolene. Det kan I lykkes med på flere måder. En god løsning er den populære photobooth der giver gæsterne og brudeparret mulighed for at tage nogle sjove og skæve billeder, der ikke virker opstillede.

Folk i photobooth

Festens sjoveste billeder er garanteret, når I opstiller en Photo Booth.
Besøg hjemmeside

Brudepar foran photobooth

Myselfie

Landsdækkende

Underholdende billeder + fri fragt i hele landet. Det perfekte indslag til bryllup.
Besøg hjemmeside

Mand og kvinde med skøre rekvisitter i photobooth

Selfiebox.dk

Landsdækkende

Tryk på knappen vent 4 sekunder og smil. Sjove og varige minder fra jeres bryllup.
Besøg hjemmeside

Kvinde ved siden af photobooth

Selfiecam

Landsdækkende

Gør festen sjovere med Selfiecam. 1.000 kr. inkl. levering i hele Danmark.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Sjove minder fra brylluppet med photobooth

De smukke og romantiske minder er ofte garanteret til et bryllup. Brudeparret er typisk klar på at få taget nogle gode billeder foran kirken, og gæsterne kan næsten ikke lade være med at tage billeder, når brudeparret bliver viet. Men I må ikke glemme de sjove minder. De minder, der får jer til at grine, når I ser tilbage på dem. Lige præcis den type kan I få med en photobooth til jeres bryllup. Her kan gæsterne skeje lidt ud, og de glemmer pludselig alt om at se fine ud, når de bærer skøre hatte og laver fjollede fagter. Det er uden tvivl en tilføjelse til jeres bryllup, som gæsterne vil elske jer for. I sidste ende kommer I også til at sætte pris på, at I kastede jer ud i det.

Husk de skøre probs til photobooth

En photobooth kan sagtens være sjov i sig selv, da gæsterne og brudeparret bare skal stille sig op foran kameraet. Det kan der hurtigt komme mange skøre billeder og poseringer ud af. Det bliver bare det ekstra underholdende, hvis I husker at købe nogle sjove probs, som gæsterne kan tilføje til billedet. Probs kan for eksempel være underlige briller, finurlige skæg, skøre hatte eller søde pinde med citater. Når først de forskellige probs er serveret for gæsterne, så plejer det at gå vildt for sig med kreativiteten under fotograferingen. Pludselig skal alle prøve den høje hat med glimmer, og dét skal der tages billeder af. En photobooth giver uden tvivl noget ekstra til brylluppet, som både indebærer gode grin hos gæsterne og gode minder, som I kan se tilbage på de næste mange år.

Se de forskellige leverandører

Ved I ikke helt, hvor I skal finde den perfekte leverandør af en photobooth? Her hos Bryllupsklar har vi et udvalg af dygtige leverandører, der alle kan garantere en god oplevelse. Både deres kundeservice, tilbud og photobooth er lige, som de skal være, og I kan derfor kun forvente at blive positivt overraskede. I kan eventuelt besøge de forskellige leverandørers hjemmesider, hvor de viser meget mere af deres photobooth, og hvad den kan. Derudover bliver I meget klogere på den specifikke leverandørs service. Når I først har disse ting på plads, så bliver det meget nemmere for dig at vurdere, hvor I skal leje jeres photobooth. Vi håber, at det bliver en stor succes til jeres bryllup.

FAQ

  • Skal vi ofre penge på en photobooth til brylluppet?

    Ja, det synes vi, hvis det ligger indenfor rækkevidde. Det vil give nogle rigtig sjove, skøre og skæve billeder som vil være et fantastisk supplement til de almindelige bryllupsbilleder

  • Hvad koster det at leje en photobooth?

    Det koster ca. 1500-2000 kr at leje en photobooth

  • Hvad med tilbehør til photoboothen?

    En del af det sjove ved photoboothen er det skøre tilbehør som fx skøg, hatte, briller, store læber osv. Du kan lave det selv eller købe det