Smykker til mænd

Er du på udkig efter flotte smykker til din mand? Det kan for eksempel være i anledning af en morgengave, bryllupsgave eller blot for at forkæle ham, du har kær. Så besøg de viste smykkeforhandlere. Måske har de lige præcis dét smykke til mænd, du er ude efter.

Armbånd i brunt læder med gravering

BARTOLI Copenhagen

Online butik

Glæd din brudgom med et maskulint smykke, som du har valgt specielt til ham.
Besøg hjemmeside

Sort læderarmbånd og sølv armbånd til mænd

Guldcenter.dk

Jyllinge + online butik

Herresmykker til manden i dit liv. Glæd ham med et smykke han vil bruge mange år frem.
Besøg hjemmeside

Manchetknapper og halssmykke herre

Guldsmed Dirks

København + online butik

Herresmykker fra eget værksted fx manchet knapper med et personligt budskab.
Besøg hjemmeside

Mand med manchetknapper

Hartmanns

1260 København K

Manchetknapper fuldender gommens udtryk med diskret elegance. Flere varianter.
Besøg hjemmeside

Herreur brun rem

Klarlund

København

Mandens ultimative smykke er et lækkert armbåndsur fx fra Rolex eller IWC.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

De bedste smykkebutikker til mænd

Det kan ofte være en smule svært at finde et flot smykke til mænd, hvis du ikke helt ved, hvor du skal søge. Derudover er der mange forskellige design og stilarter, som du kan vælge imellem, og det gør det sjældent nemmere. Her på siden finder du kun de førende smykkeforhandlere til mænd, og derfor kan du snildt have høje forventninger til smykkerne og til servicen. Hos disse smykkeforhandlere er dine ønsker altid i fokus, og derfor kan du regne med, at din mand får et enormt flot smykke i gave.

Hvis du gerne vil have et bedre indblik i de forskellige forhandleres tilbud, så kan du besøge deres hjemmesider, hvor du får vist deres fine sortiment. Du kan blandt andet finde flotte og unikke armbånd, elegante manchetknapper eller ure af bedste kvalitet. Er du i tvivl om, hvilket smykke du skal købe til din mand? Alle forhandlerne står til rådighed, hvis de kan være til hjælp og vejledning, når du skal udpege det rette smykke

Valg af smykke? Følg din mavefornemmelse

Når du køber smykker til andre end dig selv, så kan det være svært at vide, om du nu også får købt et smykke, der falder i modtagerens smag. På den anden side har du formentlig en fornemmelse for, hvilke smykker din mand vil kunne lide. Måske har du bemærket, at han altid går med det samme ur, og der kan du måske finde hjælp. Der må nemlig være en grund til, at det altid er lige præcis dét ur. Der er adskillige smykker til mænd, og det kan derfor være en god idé at lave en form for vejviser til dig selv. Hvis du ved, at din mand er glad for sølv, så kan du sortere en stor del af smykker fra eller til, hvis de skal matche dette ønske.

Smykker til mænd ved store begivenheder

Hos de viste smykkeforhandlere finder du en masse fine smykker til mænd, som passer perfekt til de store begivenheder. Hvad end der er tale om et bryllup, en konfirmation eller en rund fødselsdag, så er der et smykke, der passer til den mindeværdige dag. På de store og betydningsfulde dage er det kun den bedste kvalitet, der er god nok. Derfor er det helt oplagt at besøge disse smykkebutikker, når du skal finde et smykke til mænd ved en stor begivenhed. Selv de mest simple smykker til mænd kan være lavet i godt eller mindre godt design og materiale. Så selvom din mand måske er til simple smykker, så er det en god idé at købe et holdbart et af slagsen, hvor skader og slitage ikke sker for let.