Tøj til brudgom

Er du på udkig efter et elegant jakkesæt eller en smoking af bedste kvalitet til dit kommende bryllup? Der er mange muligheder for dig som brudgom, og det gør sjældent valget lettere, når du skal beslutte dig for det perfekte herretøj. Her på Bryllupsklar.dk finder du et flot udvalg af butikker, der sælger lækkert tøj til brudgommen. Besøg de forskellige butikkers hjemmesider, hvor du kan se deres store sortiment, inden du besøger deres fysiske butik.

Brudepar der holder om hinanden

Askepot & Valentino

6270 Tønder

Lækkert og moderigtigt herretøj. Vi fører mærker som Digel, Prestige og TZIACCO.
Besøg hjemmeside

Brudepar står på hver sin sten støtte

Black Dot

1161 København

Lækre skræddersyede jakkesæt og skjorter som du har råd til at betale.
Besøg hjemmeside

Brudgom i mørkeblå jakke, grå vest og hvid skjorte

Kjolesæt, smoking, jakkesæt, veste, sko og alt tilbehør, suit fra 2.995 kr.
Besøg hjemmeside

mand i sort jakkesæt med cigar

Jardex

Online shop samt butikker i Storkøbenhavn

Jardex har alt til gommen. Shop online eller besøg butikken i Ballerup eller Rødovre.
Besøg hjemmeside

Gine med blåt herre jakkesæt

Karim Design

1264 København K

Tøjet syes efter alle skrædderkunstens regler og fremhæver dine bedste træk.
Besøg hjemmeside

Brudepar

Made To Fit

Online butik

Alt i skræddersyet kvalitetstøj til den store dag – til Danmarks skarpeste priser.
Besøg hjemmeside

herretøj

Mond of Copenhagen

København & Århus

Med et skræddersyet jakkesæt vil tøjet sidde perfekt og føles behageligt at have på.
Besøg hjemmeside

Brudgom i trendy jakkesæt

Sten Golman

1552 København V

Vi har et kendskab til bryllupsmoden, som kun få andre i landet kan matche.
Besøg hjemmeside

herrejakke med gul knaphulsblomst

Troelstrup

1552 København V

Om du er til kjolesæt, jaket, smoking eller habit så finder vi den rette løsning.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Få et flot jakkesæt eller smoking af bedste kvalitet

Når du skal sige ’ja’ til din eneste ene, så skal det hele selvfølgelig være perfekt. Det gælder både omgivelserne, maden, festen og tøjet. Derfor er du nok på udkig efter et jakkesæt eller smoking, som både sidder perfekt, er i god kvalitet og er flot. Der er uden tvivl meget herretøj til brudgommen, der kan leve op til dette, men det kan stadig være svært at få overblik over de mange muligheder. På denne side finder du en masse af de bedste butikker, når det kommer til brudgommens beklædning. Uanset hvilken butik du vælger, så finder du en masse tøj, der er lavet ud fra principper om god kvalitet og smukt design.

Designs efter din personlige stil

Hos de præsenterede butikker er der herretøj i mange forskellige stile og designs. Det giver dig en meget bedre chance for at få et jakkesæt eller en smoking, som du føler dig godt tilpas i, fordi det matcher din personlige stil. Hver sæson er der tøj til brudgomme, der er mere moderne end andre. Hvis du forelsker dig i dén stil, så skal du selvfølgelig bare følge den, men hvis det ikke rigtig falder i din smag, så skal du følge din mavefornemmelse. Det er vigtigt, at du føler dig komfortabel i din påklædning. Du skal derfor altid følge dine egne ønsker til et jakkesæt eller en smoking.

Prøv forskellige sæt inden din endelige beslutning

Når du skal vælge det tøj, du skal have på ved en af de største dage i dit liv, er det altid en god idé at prøve noget forskelligt. På den måde får du en god fornemmelse af, hvad du rigtig godt kan lide at have på. Det giver dig en form for rettesnor i din søgning, da det bliver nemmere for dig at vælge fra eller til.
Der er mange ting, der kan variere ved et jakkesæt eller en smoking. Det kan for eksempel være farven, materialet, designet eller pasformen. Måske har du allerede en idé om, hvad du godt kan lide, men du kan stadig blive overrasket.

Klik dig videre ind på hjemmesiderne

Når du besøger butikkernes hjemmesider, så får du et godt indblik i, hvad de står for, og hvad de kan tilbyde dig. Derudover kan du i langt de fleste tilfælde se hele deres sortiment, og det giver dig et godt grundlag for at vurdere, om du skal besøge deres fysiske butik.

FAQ

 • Hvad skal brudgommen have på?

  Det vælger han selv, vi synes at han skal tage det på, som han har det bedst i. Det mest almindelige er at valget står mellem smoking, jakkesæt eller jakket/kjolesæt

 • Er det bedst at købe stangtøj eller skræddersyet?

  Det kan man ikke give et endegyldigt svar på. For nogen vil det give mening at købe et sæt, der bliver skræddersyet og for andre vil det være fuldt ud tilstrækkeligt at købe et sæt, der allerede er syet. Det ene er ikke bedre end det andet, det er smag og behag

 • Må man have smoking på om formiddagen?

  Smokingen er traditionelt set noget man bærer om aftenen, men i dag gør folk, som det passer dem, og du fornærmer næppe nogen ved at blive gift i en smoking midt på dagen

 • Hvad koster et nyt sæt tøj?

  Det er meget svært at sætte en pris på, fra et par tusinde til mange tusinde afhængig af materialer og design