Nye kunder til din forretning

Brudeparrenes foretrukne website

76 millioner kroner hver måned

Hver måned tilmelder 1.000 nye brudepar sig på Bryllupsklar.dk. Det betyder, at der hver måned kommer en ny registreret købekraft ind på omkring 76 millioner kroner. (Et gennemsnitligt bryllupsbudget er på 76.561 tusinde kroner).

Vores medlemmer bruger mange af pengene hos vores annoncører, og det er selvfølgelig årsagen til, at det er super attaktivt for dig at være med på Bryllupsklar.dk.

Sådan kan vi hjælpe dig

Markedsføring er vigtig, og det er selvfølgelig her, vi er stærke og kan hjælpe dig. Ved at eksponere dit firma og jeres produkter på Bryllupsklar.dk, vil vi kunne bidrage til en positiv tilgang af nye kunder.

Den mest oplagte og billigste mulighed for markedsføring på Bryllupsklar.dk er vores populære indkøbsguide. Dette kan så suppleres op med et utal af måder alt efter hvor meget eksponering, du vil have.

Vi kan supplere lige fra få til flere millioner bannervisninger, samt med nyhedsbreve udsendt til tusindevis af kommende brudepar indeholdende dit navn og dine produkter.

Selvfølgelig kan vi også skrive om dine udsalg og events eller vise gallerier af dine nye produkter i redaktionelle artikler.
Skriv til os! Så finder vi en god løsning til en fair pris.

Sådan ser vi ud, os der ejer og driver sitet

Ki og Martin

Kontakt os for et super godt og uforpligtende tilbud

Skriv til os så mailer vi markedsføringsmulighederne til dig. Det kan meget vel være det bedste, du nogensinde har gjort for dit firma.
Du er også meget velkommen til at ringe alle hverdage 10.00-15.30 på 26167671.

Send en e-mail her