5 bedste oplevelsesgaver til bryllup

annoncørbetalt

Der er mange ting at tage stilling til ved et bryllup. En af dem er, hvordan I laver den perfekte ønskeseddel, der indkapsler hele essensen af jeres bryllup og fælles liv. En ønskeseddel, som i øvrigt også gerne må spare jer for alt for mange gengangere på gavebordet.

Puh, hvordan gør man lige det? Men er det virkelig så svært? For hele grunden til at I snart lader livets smukkeste ”ja” slippe over jeres læber, er jo netop den fælles drøm om fortsat at dele livet, oplevelserne, minderne og lykken. Er det ikke?

Annonce ♥

Og det kan I med gavekort til oplevelser.

5 fantastiske bryllups gave idéer

Med oplevelsesgavekort er der noget for enhver smag. Der er store og små oplevelser. Afslappende og adrenalinfyldte oplevelser. Romantiske og velsmagende oplevelser. Oplevelser, der udfordrer og oplevelser, der behager.

Her får du tips til de 5 allerbedste bryllupsgaver, der giver jer én på opleveren. Så kan I roligt glæde jer til det store gavebord.

En uforglemmelig tur i luftballon

Forestil jer verden set fra oven en smuk dag i klart vejr. Med en kærlig arm omkring hinanden. En lækker snackkurv og boblende champagne.

En tur i luftballon vil være en af jeres mest unikke og fortryllende oplevelser sammen – og med garanti en, I vil kunne huske resten af livet.

Tosomhed med et hotelophold

En miniferie i en pulserende europæisk storby eller et afslappende kroophold i naturskønne omgivelser? Hvad er I til?

Med et hotelophold kan I glæde jer til at fejre tilværelsen som nygift med en mini-moon, der indbyder til romantik, tosomhed og tid til bare at nyde hinanden.

par ligger og hygger sig med champagne

En-ryste-sammen-tur i faldskærm

Drømmer I om oplevelser, hvor I udfordrer hinanden og ser nye sider af jer selv, så spring ud i et tandemspring for 2. Eller watercasting, gokart eller måske flyboard.

En actionoplevelse med adrenalinkick, vil være en bryllupsgave, I sent glemmer. Og så har I samtidig en lækker mulighed for at flashe jeres kick ass-attitude som nygift power-par. Heller ikke tosset, vel?

tandem spring faldskærm

Romantisk middag med vin

Findes der noget bedre end en romantisk date night med din udkårne? Stearinlys, stemningsfuld musik, god vin og lækre smagsoplevelser, der danser på tungen. I de perfekte rammer er det svært ikke at føle sig helt høj på forelskelse i sin partner.

Tag forelskelsens boblende rus med ind i ægteskabet med et gavekort til en lækker tre-retters middag med vin.

Nostalgisk biografdate med mad og film

Kan I huske jeres første dates? En af dem har med garanti været aftensmad på en hyggelig café efterfulgt af flettede fingre i biografens mørke. Med et gavekort til et cafébesøg med bio fejrer I jeres kærlighed med et nostalgitrip tilbage til der, hvor det hele startede.

Og bliver man nogensinde træt af god mad, sprøde popcorn og store filmoplevelser? Det er daten, der bestemt også tager kegler som nygift.

par i biografen

Et gavekort til lykke, tak

Men ville I ikke få mere ud af at ønske jer sengetøj, porcelæn og vaser, I kan have i mange år? Spørger I ledende forskere inden for psykologi og lykke, er svaret et samstemmigt nej.

Det er nemlig gang på gang videnskabeligt bevist, at mennesker føler sig lykkeligere af oplevelser end af materielle ting. Glæden og lykkefølelsen ved oplevelser varer nemlig længere end ved fysiske ting.

Først er der forventningens søde glæde. Dernæst er der højdepunktet, oplevelsen i al sin pomp og pragt. Og til slut er der så den helt store vinder – nemlig mindet.

For hvor glæden ved fysiske ting falmer, bliver glæden ved mindet om oplevelser kun stærkere, som tiden går.

Et stærkt ægteskab fyldt med oplevelser

Oplevelser har en unik evne til at knytte os tættere sammen, fordi det at dele oplevelser og minder skaber et helt særligt socialt bånd. Og derudover giver oplevelser os en skøn følelse af at leve.

Vi er nemlig altid en del af vores oplevelser, ligesom vores oplevelser bliver en del af os. På den måde defineres vi faktisk som mennesker ud fra alle de oplevelser, vi har igennem livet.

Og skal du og din partner i jeres ægteskab ikke gerne defineres ud fra glæde, grin og skønne oplevelser, der hele tiden viser jer nye sider af jeres fælles liv?

En unik gave, hver gang

Endelig er enhver oplevelse unik, fordi du og din partner altid er med til at gøre den til lige det, den er. To middage vil således aldrig være ens, fordi maden, samtalen, stemningen osv. vil være forskellig fra gang til gang.

Med gavekort til oplevelser undgår I dermed også meget belejligt et gavebord, der bugner af de samme gaver. For skulle I ske at få to gavekort til et hotelophold, ja, så vil det helt sikkert vise sig at blive to helt forskellige oplevelser.

Måske er dette blot nogle af grundene til, at oplevelser år efter år topper ønskesedlerne. For unikke oplevelser, styrkede sociale bånd og ukuelig lykkefølelse i ægteskabet, er vel gaven, der aldrig skal byttes?

Er I blevet inspireret til ønskesedlen til den store dag? Så tjek alle de gode gaveønsker ud hos Smartbox, hvor der venter jer en verden af fantastiske oplevelser.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup