Festartikler til bryllupsfesten

Til et bryllup hører der ofte en masse fine festartikler med, hvis I skal ramme den helt rette stemning. Kig i de forskellige kategorier på denne side, hvor I kan lære meget mere om de forskellige festartikler og få en masse inspiration.

Få de fineste invitationer

En af de vigtigste dele er at få lavet nogle fine invitationer, så dine gæster kan blive informerede om, at der bliver afholdt et bryllup. Du kan vælge at købe smukke færdige invitationer eller du kan give dig i kast med at designe dem selv. Det er helt op til jer, hvor mange kræfter I vil lægge i invitationerne. Uanset hvad bliver de flotte, og gæsterne bliver sikkert glade for at modtage dem.

Hold brylluppet i et telt

Mange brudepar vælger at holde deres bryllup i telt, som er lejet. Det er især en hyggelig løsning om sommeren, hvor brudeparret og gæsterne kan nyde naturen, alt imens der er god mad og hyggelige samtaler. Her hos Bryllupsklar.dk kan I finde mange gode leverandører af flotte telte, som I kan holde jeres fest i. I finder også alt indenfor øvrig festudlejning såsom borde, stole, service, linned, slush ice maskiner og alt det andet, som hører til en god fest.

Sange og taler

Som brudgom forventes det, at du holder en bryllupstale for din brud. Som brud forventes du ikke at holde en tale for din brudgom, men der er en del brude, der enten holder tale eller har skrevet en sang. Men hvad nu hvis du er rigtig dårlig til at skrive både sange og taler, men virkelig gerne vil? Så kontakter du en professionel sang- og taleskriver som ud fra dine stikord, skriver en rigtig god og personlig sang eller tale til din udkårne.

Få det smukkeste bordpynt

Bordpyntet er ofte et svært valg, da der er utrolig mange måder at gøre det på. På den anden side er det også sjovt at gå og fundere over, hvordan I skal gøre det, da I kan sætte jeres eget unikke præg på bordpynten. Nogle foretrækker en simpel bordpynt uden for mange detaljer. Det kan for eksempel være fine, hvide duge med smukke blomster og et par stearinlys. Andre vil gerne gøre det ekstra feminint og romantisk med lyserøde nuancer og for eksempel fine, små hjerter på bordene.
Alt efter hvad I er mest til, kan I kreere en bordpynt til jeres bryllup, der fint afspejler jeres stil normalvis.

DIY hvis du kan

Hvis du er begavet med kreative evner så kan du lave en del af pynten selv. På nettet findes der opskrifter og videoer på stort set alt. Og herinde kan du finde firmaer der sælger alt i karton, pap, bånd og andet hobby materiale.

Husk en fin gæstebog

Sidst, men langt fra mindst, så er det også en god idé med en gæstebog. Her kan gæsterne skrive nogle hyggelige hilsner, hvor de beskriver, hvordan bryllupsfesten har været for dem. Gæstebogen vil I komme til at sætte stor pris på, når I gerne vil se tilbage på den skønne dag.