Gode ting til brudetasken

Du har selvfølgelig helt styr på det meste, men når du skal holde bryllup i det danske sommerland, er der andet end lipgloss som er godt at have med i tasken. Vi giver dig her et par gode råd, som du måske ikke lige selv havde husket på, som vi anbefaler du tager med.

Det lille apotek

En ting som mange ofte glemmer, når de pakker deres brudetasker, er de små håndkøbspræparater, der kan gøre en enorm forskel for dit velbefindende og i visse tilfælde være udslagsgivende i forhold til om det bliver en god fest eller ej.

Fx er der mange, der lider af høfeber eller allergi, men som ikke er klar over det. På en varm sommerdag i Danmark, er det ikke ualmindeligt at få røde og kløende øjne, eller konstant gå rundt og føle, der er et kæmpe nys under opsejling.

Annonce ♥

Allergi behøver dog ikke at være begrænset til høfeber. Mange lider fx af allergiske reaktioner på insektstik, og uanset om du er allergisk eller ej, er allergipiller som fx Benadryl altid gode at have, så du kan få hævelsen til at falde til ro.

Kvinde med høfeber pudser næse

Der findes også næsespray og øjendråber, som kan lindre allergiske reaktioner, som du kan overveje at smide i tasken.

Udover medikamenter til bekæmpelse af allergi og høfeber, er smertestillende piller også altid gode at have. Hvor surt er det lige at have dundrende hovedpine til dit bryllup.

Panodil/Pinex/Pamol/hovedpinepiller bør der derfor altid være plads til i din taskeom ikke til dig selv, så redder du måske en af dine gæster med en hovedpine pille.

Kleenex til kirken og talerne

Et bryllup er en rørende og ofte meget tårevædet oplevelse. Sørg derfor altid for, at have en pakke gode gammeldags Kleenex med, så du er klar til at lade tårrene trille i kirken og under de mange taler til festen. Du vil ikke fortryde det.

Brud græder af glæde

Dine fødder er på en hård prøve

En bryllupsfest er en herlig fest. Jeres kærlighed bliver fejret ofte det halve eller hele natten. Og det er skønt, men ikke hvis du har ondt i fødderne.

Derfor bør du dels altid sørge for at have skiftesko med, så du ikke nødvendigvis skal danse i stilletter eller højhælede sko.

Men ydermere bør du også sørge for at have vabelplastre med, det kan virkelig ende med at redde din aften. Eller andres, for den sags skyld. Vabelplastre er et absolut must til enhver fest, hvor du udsætter dine fødder for mange timers brug af høje hæle.

Ekstra strøm til mobilen

Hvis du regner at der skal filmes og tages en masse billeder med din egen mobil undervejs, så er en powerbank måske god at have med. Du ved bedst selv, hvordan din mobil klarer sig i forhold til at holde strøm, men hvis den har det med at løbe tør relativ hurtigt, er en powerbank en rigtig god idé at have med.

Rigtig god fest.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup