Argan olie – bliv klar til din store dag

At blive gift og holde bryllup er en af de absolut største begivenheder overhovedet, og som brud er det også den dag, hvor du gerne vil have, at udseendet fremstår allerbedst. Derudover er det også en dag, som med sikkerhed bliver foreviget med billeder og optagelser, hvilket ligeledes er en god grund til, at udseendet gerne må sidde lige i skabet.

Men hvordan bliver du bryllupsklar? En af metoderne hertil er at give sig i kast med den mirakuløse Argan olie, der blødgør både hud og hår samt tilfører det uimodståelig glans. Læs videre og bliv klog på, hvorfor Argan olie er værd at afprøve inden den store dag.

Annonce ♥

Hvad er Argan olie?

Argan olie har efterhånden vundet sit indpas i de fleste danske hjem – og det er med god grund. Olien kan nemlig med sin dobbeltfunktion både fugte og nære din hud såvel som dit hår og giver dig en silkeblød beskyttelse mod tør hud og tørt hår og skader forårsaget af vind, vejr og sol.

Argan olien gør huden blød og smidig ved hjælp af dens regenererende og vitaliserende egenskaber. Denne dobbeltfunktion er især elskværdig, når man gerne vil være klar til sit bryllup, og hverken ønsker tørt eller kruset hår eller tør og irritabel hud.

Den naturlige løsning

Argan olie anses som et eksklusivt hår- og hudplejeprodukt, da det er 100% naturligt fremstillet. Olien presses ud af argan kerner, der gror på argantræet.

I dag er træet truet og fredet af UNESCO, hvilket betyder, at de lokale ikke må fælde træerne. Det betyder dog ikke, at du ikke kan købe olien med følelsen af god samvittighed, da det ikke er nødvendigt at fælde træet for at lave olien.

Argantræet vokser vildt og naturligt. På træet finder man frugter, der indeholder kerner – og det er netop ved brug af de kerner, at olien fremstilles.

argan olie

Kernerne fra frugterne på argan træet presses og bliver til den lækre olie

Den flerfunktionelle redning

Ikke nok med at argan olie kan fungere som hår- og hudpleje, så kan olien faktisk også være behjælpelig indenfor andre områder, der omhandler velvære. Det kan være, at neglene også skal fikses inden bryllupsdagen, og her kan argan olie ligeledes være din redning. Olien er nemlig også perfekt til tørre neglebånd, mens den samtidig giver stærkere og sundere negle.

Der er altså næsten ikke det, du ikke kan bruge olien til, når det kommer til velvære. Nedenfor kan du se en række andre egenskaber, som argan olien også kan hjælpe med:

-Giver fugtige og velplejede læber
-Modvirker skæl og svamp
-Heler sår, rifter og betændelse
-Mod forbrændinger og solskoldninger
-Olien har en rensende effekt (god til at modvirke urenheder)
-Forebygger og bekæmper overfladiske strækmærker
-Lindrer kløe fra insektbid
-Naturlig make-up fjerner

FAQ

 • Hvad er Argan olie?

  Olien stammer fra kerner fra argan træet. Fra kernerne udvindes en lækker olie, som er god til hud- og hårpleje

 • Er argan olie et naturligt produkt?

  Ja argan olie er 100% naturligt så du kan bruge det med god samvittighed

 • Hvad kan jeg bruge argan olie til?

  Olien har mange egenskaber men kan bl.a. anvendes til tør hud, tørt hår, negle- og læbepleje, makeup fjernelse og mod bumser og uren hud.

 • Hvad koster argan olie?

  En flaske med 100 ml koster ca. 130 DKK

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup