Det skønneste ansigt til brylluppet

Når bryllupsdagen er i kalenderen, går den helt store planlægning i gang. Der er naturligvis en masse praktisk, der skal på plads, hvilket tager lang tid og kræver hårdt arbejde. Derudover er der også den mere hyggelige forberedelse – nemlig at gøre sig fin og klar på selve bryllupsdagen.

Her er det dog en god idé at starte tidligt på forberedelserne hertil også, da både hudplejerutiner og behandlinger skal igangsættes før selve dagen. Læs med nedenfor, og få gode råd til, hvordan du får det skønneste ansigt til brylluppet, sådan du er fuldstændig klar til at få taget en masse flotte bryllupsbilleder.

Annonce ♥

Lad dig ikke stresse over planlægningen heraf, men se det i stedet som den ultimative selvpleje.

Botox-behandling til at fjerne fine linjer og rynker

Det er umuligt at leve livet, uden det sætter sine spor i ansigtet. Fine linjer og rynker finder sin vej til ethvert ansigt på grund af muskelsammentrækninger. Kan du ikke lade være med at fokusere på disse linjer, når du ser dig selv i spejlet – så er det en supergod idé at overveje en Botox-behandling inden brylluppet.

Du kan både få Botox i læber for fylde og Botox i panden for udglatning af rynker. Botox behandling priser varierer fra klinik til klinik, og derfor er det ikke muligt at sige én generel pris for behandlingen.

Heldigvis findes der masser af muligheder for behandling – uanset om du ønsker Botox-behandling i København, Botox-behandling i Århus eller Botox-behandling i Hørsholm.

Udvidet hudplejerutine giver den flotteste hud

Din hud har en stor betydning for dit look, og især huden i ansigtet er vigtig at fokusere på op til brylluppet. Her gælder det om at starte i god tid, da du ikke kan opnå flot hud på et par enkelte dage.

Sørg for at indarbejde en rutine med peeling af ansigtet i din hudplejerutine – eventuelt som en kur en måned før bryllupsdagen. Hertil skal du bruge ansigtsrens, serum, ansigtscreme og øjencreme i din hudplejerutine. Husk både at bruge en dagcreme og en natcreme, så du er sikker på at give din hud den mest effektive fugt.

Det er vigtigt, at hudplejeprodukterne er tilpasset din specifikke hud. Derfor skal du finde ud af, om din hud kategoriseres som tør, olieret, kombineret, sart eller problematisk.

Bambivipper og den helt rette makeup

Langt de fleste kvinder er fuldstændig forelskede i lange bambivipper, hvilket er med god grund. Lange vipper indrammer dine øjne på flotteste vis og skaber det smukkeste look. Du kan opnå lange vipper på forskellige måder, hvor især vippeserum, eyelash extensions eller falske øjenvipper er populære.

Uanset hvilken metode du vælger, er vi sikre på, at du bliver ellevild med dine lange øjenvipper.

Slutteligt er det tid til at få lagt den rette makeup. Det er op til dig at vurdere, om du ønsker en naturlig makeup eller et mere kantet look. Du kan sagtens lægge makeuppen selv, men du kan også forkæle dig selv til det yderste og få en professionel til at gøre arbejdet for dig.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup