Cocktaiils – lækre drinks til festen

Drømmer du om at pifte bryllupsfesten op med en skræddersyet cocktail løsning? Det vil uden tvivl være et lækkert twist til festen, som alle jeres gæster vil elske, for der er noget helt særligt over at få serveret en lækker veltillavet cocktail af professionelle bartendere. Denne artikel handler om, hvordan Cocktaiils kan gøre jeres bryllup endnu bedre.

Vi har taget en snak med Alexander Machon, som er kreativ barchef i Cocktaiils, og det er ham der designer jeres cocktailmenu, når I booker firmaet til jeres bryllup. Alexander kommer fra en stilling som Søpavillionens Executive Bar Manager med Simon & Simon fra Sunday Club og som barchef på MASH Steakhouse i hhv. Rungsted og deres nyåbnede på Frederiksberg.

Annonce ♥

Med andre ord er Alexander en erfaren herre indenfor branchen, og I er derfor altid i trygge hænder hos ham.

Derfor skal I booke Cocktaiils

“Cocktaiils leverer de flotteste og mest ekstravagante løsninger til bryllup og fest. Alle vores sirupper laves fra bunden med frisk frugt. Vi bruger økologisk juice til vores drinks, og vi pynter op og laver menuerne med skræddersyede designs efter jeres behov.

Vi ved, hvad der ser godt ud, vi ved, hvad der er på mode, og I kan regne med at få serveret cocktails med rene ingredienser og premium spiritus, når vi sammensætter jeres menu.

Hos os designer vi vores cocktails selv og med udgangspunkt i jeres ønsker stiller vi eventyrlige og smukke drinks klar til jeres gæster hele dagen, eller så længe I ønsker det. Vi laver naturligvis også klassiske cocktails, så I kan roligt regne med at få Mojito, Dark N’ Stormy, Daiquiri, Old Fashioned osv.

Det er en stor mundfuld at arrangere bryllup. Derfor er det vigtigt, at I får lov at fokusere på jeres gæster og kan slippe for at tænke på drikkevarer undervejs på dagen, det kan vi hjælpe jer med.

Medmindre I har andre ønsker, så kommer vi altid i klassisk bartenderuniform med hvid skjorte, vest og butterfly så vi sikrer, at jeres bryllup ser flot ud, når I åbner baren”.

smukke drinks fra cocktaiils

Stor erfaring

“Med erfaring fra D’angleterre, Lidkoeb, MASH, ONLY Cocktails samt mange af Københavns dygtigste cocktailbarer, garanterer vi en løsning, som ingen af vores konkurrenter kan tilbyde.

Vi har stor erfaring med, hvordan man eksekverer et flot og fuldendt cocktailparty. Jeres bryllup er en af de største dage i jeres liv, og derfor kommer vi for at imponere, og vi ved præcis, hvad vi laver ned til mindste detalje. I kan derfor regne med os, når I bestiller cocktailbar fra Cocktaiils.dk eller Bartendertjenesten”.

Super flotte anmeldelser

“Er du i tvivl om, hvem du skal vælge? Så læs mere på vores hjemmeside Cocktaiils.dk, se flotte billeder fra events på vores Instagram eller læs vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi udelukkende har fået 5-stjerner”.

honeycomb drink fra cocktaiils

Andre services

“Ud over at vi kan tilbyde cocktail catering med fuld cocktailbar til bryllupper og andre fester, så tilbyder vi også andre populære produkter”.

Bartenderudlejning
“Et alternativ til den komplette cocktail catering løsning er at hyre bartenderen. I fortæller os, hvilke drinks der skal serveres, og vi laver en indkøbsliste til jer samt leverer færdige drinkskort lige til at printe. Det er et fint alternativ til jer, som ikke vil have hele pakken men stadig ønsker en professionel til at stå for baren”.

Velkomstdrink
“At hyre os behøver ikke at være for en hel dag og aften. Måske har I bare brug for en lækker velkomstdrinks, I kan vælge at få os ud i en times tid fx og på den måde kickstarte festen med stil”.

Cocktailkursus
“Et cocktailkursus er en rigtig sjov måde at spendere tid samme. Det er perfekt til fx polterabends eller teambuilding eller måske bare en sjov aften med vennerne. Vores bartendere medbringer naturligvis alt, som der er brug for til kurset”.

Whiskeysmagning
“Et andet fedt indslag er whiskeysmagning, hvor vi også medbringer alt, som skal anvendes under smagningen”. 

Køb isterninger eller knust is
“Hvis I selv står for drikkevarerne til festen, så får I brug for en masse isterninger og knust is. Det kan vi forsyne jer med. Enten henter I det selv, eller også leverer vi det, vi bringer ud til hele Sjælland. Vores is altid klart og filtreret, så det ser flot ud i glassene”.

Øvrigt Bar udstyr
“Mangler I øl, glas, mobilbar eller anden hjælp har vi ligeledes fadølsanlæg og mobilbar til dette også”.

Kontaktoplysninger til Cocktaiils

Hvis du gerne vil i kontakt med Alexander, så kan du enten sende en mail til info@cocktaiils.dk eller ringe på telefon 40 20 16 27

 

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup