Derfor skal du fejre dit bryllup i Norge

Det er en stor dag, når du og din partner beslutter jer for at sige “ja” til at bruge resten af jeres liv sammen. Derfor er det også vigtigt, og du og din partner giver jer selv lov til at nyde alle de muligheder, som ligger klar ude i verdenen, og et smukt bryllup i Norge er en af dem.

Når I kigger på bryllupssteder, så bør I derfor tage Norge, og herunder specielt Oslo, med i jeres overvejelser, og hvis I endnu ikke er solgt, så kan du nedenfor læse tre forskellige grunde til, at du og din partner bør rejse til Norge for at blive gift.

Den norske krone

Vælger du at holde dit bryllup bryllup i Oslo, så vil du opleve, at du kan få et langt større bryllup, da den norske krone er lavere end den danske. Dette gør, at du vil kunne købe dine ting til brylluppet billigt, som for eksempel skøn norsk mad til dine gæster, som I sammen kan skabe minder omkring, eller måske betaling til et norsk band, som kan komme og spille hele salen op for dig og alle dem, som du holder af.

Når du holder dit bryllup i Norge vil du altså kunne få mere for dine penge, hvilket blot er en af flere grunde til, at du burde overveje at tage færgen nordpå sammen med din partner og dine gæster.

Fest med Oslo Militær Samfund

I Oslo kan du og din partner booke lokaler hos Oslo Militær Samfund. Dette er en organisation, som først blev oprettet af norske militær officerer tilbage i 1825, og siden har de taget sig af militære opgaver, udgivet et tidsskrift om deres bedrifter, og nu udlejer de også deres smukke og historiske lokaler til bryllupper i Oslo.

Hos Oslo Militær Samfund kan du altså få det stilfulde og smukke bryllup, som du går og drømmer om, mens du har muligheden for at nyde lækker mad og drikkevarer sammen med dine gæster. Du kan blandt andet vælge mellem vinkort, tapasmenuer, selskabsmenuer og kanapeer, som kan give den bedste oplevelse, når du træder ind i dit nye liv som nygift.

Et land med spændende historie og naturlig skønhed

En tredje og absolut vigtigt grund til, at du burde overveje at holde dit bryllup i Norge er, at det er et land, som hylder dens spændende historie og naturlige skønhed.

Når du ankommer til Oslo, så vil du være omgivet af smuk natur, men du vil også kunne berige dig selv, din partner og dine gæster med en historisk by, i et historisk land, hvor dit bryllup virkelig kan få lov til at være en stor og skøn oplevelse for alle involveret, og har du ikke lyst til at tage hjem efter brylluppet, så har Norge mere end nok at byde på til at give dig og din partner den skønneste bryllupsrejse efterfølgende.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup