FOOD CLUB Århus – lækker bryllupsbuffet

Madklubbens restaurant FOOD CLUB i Århus leverer den lækreste mad til dit bryllup.

FOOD CLUB er Madklubbens restaurant, som holder til i et knap 100 år gammelt missionshus på Klosterport 6. Ud over at være en populær restaurant i Århus, så er FOOD CLUB også den perfekte leverandør af maden til dit bryllup.

Annonce ♥

En buffet oplevelse ud over det sædvanlige

Madklubbens nye grønne restaurant i Århus, FOOD CLUB, holder til i de måske smukkeste lokaler i Århus. Nærmere bestemt i det gamle missionshus på Klosterport 6. FOOD CLUB er på en mission for at revolutionere det danske tag-selv-bords-landskab med et væld af lækre kød- og grøntsagsretter og en spiseoplevelse, der samler alle om samme bord. Og nu åbner FOOD CLUB op for, at den populære spiseoplevelse kan blive en del af dit bryllup.

Smukke og velsmagende salater

Smukke og velsmagende retter til jeres bryllupsbuffet

“Om man veganer, kødelsker, vegetar, flexitar eller noget helt fjerde, så gør vi på FOOD CLUB en dyd ud af, at der er lækker mad til alle. Vores kokke kreerer det lækreste grønne tag-selv-bord, man kan ønske sig. Det betyder, at når vi leverer maden til dit bryllup, så skal du udelukkende koncentrere dig om at hygge dig med dine gæster,” siger Anders Aagaard, ejer af Madklubben, som står bag FOOD CLUB-konceptet.

Lækker mad ligesom på FOOD CLUBs restaurant i Århus

Når du bestiller mad fra FOOD CLUB i Århus, så kan du godt glæde dig til den samme kvalitetsoplevelse, som hvis du var på vores restaurant i Århus. Vores kokke sørger nemlig for, at jeres gæster bliver mødt af en farvestrålende buffet med masser af sprøde salater, smagfulde grøntsagsretter, veltilberedt kød, frisk fisk og en masse mere.

“Buffet er jo et vildt fedt og hyggeligt koncept. Der er mulighed for at smage alle retterne på menukortet, så hverken kræsenpinden, kødelskeren eller veganeren går sulten hjem. Med FOOD CLUB vil vi gerne vise, hvor lækkert buffet kan være, når det er lavet med kærlighed af dygtige kokke,” forklarer Anders Aagaard.

Stemningsbillede fra Restaurant FOOD Club Århus

Stemningsbillede fra Restaurant FOOD CLUB Århus

Madklubbens grønneste restaurant

Med FOOD CLUB vil Madklubben revolutionere det danske tag-selv-bords-landskab. De vil vise, at et tag-selv-bord sagtens kan være centrum for en grøn, frisk og velsmagende kvalitets-middag, du kan nyde i lækre og hyggelige omgivelser. På FOOD CLUB er det kvaliteten og ikke kvantiteten, der er i højsædet, når FOOD CLUBS kokke hver dag kreerer et sæsonaktuelt tag-selv-bord anno 2019.

Buffet Food Club Århus

FOOD CLUB Århus er kendt for deres super lækre buffet

Du kan gå på opdagelse på vores restaurant i Århus lige her www.food-club.dk/restaurant-aarhus/ hvor du kan blive meget klogere på, hvilken mad du gerne vil have, at vi leverer til dit bryllup. Du er også velkommen til at ringe på telefon 38 42 42 64.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup