Gå dit bryllup i møde med det perfekte smil

Går du også og drømmer du om det helt perfekte bryllup, hvor der er styr på alt til punkt og prikke? Drømmer du om fine bryllupsbilleder fra den store dag, så man kan kigge tilbage på dagen og mindes den med et smil de næste mange år? Men kunne du godt tænke dig at have et helt fejlfrit smil, når der skal knipses billeder på den store dag?

Så er der hjælp at hente med en tandretning med den usynlige tandbøjle Invisalign, som er en effektiv, nem og billig måde at få rettet sine tænder på. Du kan ligeledes få hjælp til at få styr på tænderne, hvis du har en knækket tand eller andre tandtraumer, så disse ikke skal genere dig på din store dag, og du blot kan læne dig tilbage og nyde festen.

Annonce ♥

Invisalign – effektiv og uden gener

Den populære og effektive Invisalign bøjle er en usynlig tandbøjle, som ikke generer dig i hverdagen. Bøjlen er udvindet af den mest moderne teknologi på markedet, og er en gennemsigtig plastikskinne, der er let at bruge i hverdagen. På denne måde kan du få rettet dine tænder med tandbøjlen, hvad enten du er på arbejde, på café, i byen eller dyrker sport; og der er ingen der kan se, at du har bøjle på.

Således undgår du kosmetiske gener i forløbet, som kan tage alt fra 6-12 måneder, alt afhængig af hvor meget du skal have rettet til. På bettersmiles hjemmeside er det muligt at finde mere information om priser, samt undersøge muligheden for finansieringen af din Invisalign behandlinger, som tilmed er både rente- og gebyrfrit.

En overskuelig process

Det er helt gratis at få en forundersøgelse, hvor det afgøres, om dine tænder kan rettes med Invisalign-metoden. Dette tager en under en time, og vil blive udført på enten Østerbro, Frederiksbjerg eller i ILLUM. Hvis du ønsker at starte en behandling, består forløbet af fire meget overskuelige trin. Til en start skal dine tænder 3D scannes, og ud fra denne 3D scannes bliver der lavet en video, så du kan se, hvordan resultatet efter Invisalign behandlingen ser ud.

Såfremt du er tilfreds med resulatet, kan dine skinner produceres. Der produceres et individuelt antal skinner som du skal skifte mellem, i takt med at processen fremskrider. Disse skinner er klar efter 14 dage, hvorefter du vil modtage instrukser i, hvordan disse skal benyttes og skiftes løbende hver 15. dag.

Du vil løbende indkaldes til kontrol hos specialister, som sikrer sig, at processen forløber som den skal. Slutteligt er sidste kontrolbesøg, hvor det kontrolleres, at alt er som det skal være, før du og dit nye, smukke smil sendes ud i verden.

Hjælp at hente til tandulykker

Hvis problemet derimod er en knækket tand eller andre former for tandtraumer, så står Tandlægerne ved Storkespringvandet klar til at hjælpe dig. Med deres kompetente specialister kan de garantere en 100% smertefri behandling uden opkrævning af akutgebyr eller weekendtillæg på priserne. Det vil altså sige, at du altid kan bestille en akut tandlægetid hos Tandlægerne ved Storkespringvandet, også selvom du ikke er patient i forvejen.

De fungerer således som en ‘’tandlægevagt’’, som har åbent seks af ugens dage, så de kan hjælpe dig af med dine tandsmerter, som kan være dybt generende. Disse dage gør Tandlægerne ved Storkespringvandet alt, hvad de kan, for at hjælpe dig som patient, så længe du husker at kontakte dem så tidligt som muligt, så de har mulighed for at planlægge, hvor og hvornår de bedst kan tilbyde dig en tid til akut behandling.

Dette indebærer naturligvis starten på en reel behandling og ikke blot en lappeløsning, som ikke holder på lang sigt.

Eksperter i tandlægeskræk

Tandlægerne ved Storkespringvandet har et helt særligt fokus på tandlægeskræk, og de stræber altid efter at give sine patienter en så behagelig oplevelse som muligt, når de sætter sig i tandlægestolen. De er meget opmærksomme på, hvor svæt det kan være at lægge sig i tandlægestolen – især hvis man har en frygt for smerten. Derfor gør de stor brug af teknikker, som gør det muligt at behandle deres patienter 100% smertefrit – både bedøvelsen og behandlingen foregår uden smerter.

Derudover gør Tandlægerne ved Storkespringvandet meget ud af at tilretteægge en behandlingsplan i samarbejde med dig, så du ikke er i tvivl om, hvad der skal ske i behandlingsprocessen.

Behandlinger til skarpe priser

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet er det muligt at modtage en lang række behandlinger til nogle af Københavns skarpeste priser; og dette selvom Tandlægerne ved Storkespringvandet gør brug af branchens bedste udstyr og leverer behandlinger i tårnhøj kvalitet. Du kan blandt andet få tandrensning og kontrol, som er nødvendig for en god mundhygiejne og forebyggelse af mund- og tandsygdom.

Tandlægerne ved Storkespringvandet tilbyder også hjælp til alt fra simple tandudtrækninger til fjernelse af komplicerede visdomstænder, samt plastfyldninger, hvor fyldningen af hullerne oftest bliver så godt som usynligt. Alle disse behandlinger og priserne herpå kan du læse meget mere om på Tandlægerne ved Storkespringvandets hjemmeside.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup