Hold dig sund op til bryllupsdagen

En bryllupsplanlægning er nærmest som at løbe et marathon, det tager godt nok meget længere tid, men det er samme kraftanstrengelse om ikke endnu større at komme vellykket og helskindet igennem planlægningen af et bryllup.

Hold dig sund og frisk op til bryllupsdagen

Så når du kommer i mål med planlægningen, og du skal til at nyde frugten af dit hårde arbejde, så vil du jo også gerne se og føle dig som dit bedste jeg på selve bryllupsdagen. Du kan gøre flere ting, du kan jo få professionel hjælp i form af makeup artister, kosmetologer, booke spa behandlinger osv.

Annonce ♥

Men der er også noget, du selv kan gøre, som vil hjælpe dig godt på vej til en sundere og friskere krop. Her får du 3 gode råd til, hvordan du holder dig sund til bryllupsdagen.

Overvej en kur

Mange drømmer om at smide de ekstra kilo på sidebenene inden brylluppet. Både fordi det ser pænere ud men også fordi det alt andet lige er sundere at være normalvægtig. En kur er generelt en god måde at opnå sit mål på, da der er regler og grænser for hvad du må, og hvad du ikke må.

Dog kan det være lidt svært at finde rundt i reglerne, med de lidt mere hardcore kurer, og måske går du kold i at skulle veje din mad eller taste alt du indtager ind i en app. I sådanne tilfælde er en juicekur den perfekte kur.

Det som er specielt ved en velovervejet juicekur er, at ingredienserne virkelig er tænkt ind i det. Uanset om du bruger en opskrift eller køber juice tiltænkt til kuren, vil de indeholde præcis den næring, du har brug for. Juicen vil indeholde de nødvendige fibre og vitaminer, og du vil opleve en mæthedsfølelse, netop fordi ingredienserne i juicen er næringsrigt.

Du vil også med en juicekur være sikker på at du bliver ordentligt hydreret i løbet af dagen. Der er mange fordele ved juicekuren, så det er bare at gå på opdagelse.

Lækre juicer og smoothies fra Living Superfood

Lækre juicer og smoothies fra Living Superfood

Annonce ♥

Hold dig frisk

Op til brylluppet vil du også gerne holde dig frisk og undgå sygdomme og andre ubehagelige fornemmelser. Det kan ingefærshots hjælpe med. Ingefær er med til at styrke immunforsvaret og kan også hjælpe ved betændelsestilstande. Ingefær indeholder nemlig rigtig mange gingeroler, som er gode, hvis du har betændelse i kroppen.

Derfor er ingefær taktisk klogt at tage, hvis du mistænker betændelse, eller har fået det bekræftet hos en læge. Derudover indeholder ingefær meget kalium, så ved hjælp af ingefær kan blodtrykket falde, og det kan være praktisk i den stressende bryllupstid.

Ingefær har bare mange gode fordele, så selvom du ikke planlægger et bryllup, er det en god vane at holde fast i.

Få så meget motion som muligt

Hvis man kunne springe over hvor gærdet var lavest og droppe motion, så ville det jo være nemt. Men for rigtigt mange mennesker, er det ikke nok at skrue på madindtaget. Og selvom man kunne nøjes med at skrue ned for maden og opleve et dejligt vægttab, og på den måde føle sig friskere, så er motion bare uden sammenligning så godt for din krop og sjæl. Man blir glad af det.

Hvis du ikke har tid til at lave helt om på din hverdag og gøre plads til meget motion, så find de små smuthuller, som kan give dig noget motion, for lidt er bedre end ingenting. Tag cyklen på arbejde, tag trapperne istedet for elevator, er det et must at køre med tog eller bus, fordi du bor langt væk, så stå af før du skal og gå den sidste bid vej til arbejde og gør det samme, når du skal hjem.

Hvis du gerne vil i gang med mere motion, men har svært at finde motivationen, så allier dig med nogle veninder. Dan en gruppe, som træner sammen, det er meget nemmere at komme afsted, når man ved, at der er nogen der rent faktisk venter på én. Så er der nemlig ingen undskyldning for at brænde dem af.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup