Hvor stort skal dit bryllup være

Når I skal planlægge jeres bryllupsfest, er det først og fremmest vigtigt, at I tager udgangspunkt i, hvad du og din forlovede godt kunne tænke jer. Skal det for eksempel være et stort, lille eller mellemstort bryllup?

Jeres bryllupsfest kommer til at være en af de absolut største dage i hele dit liv. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at alt er planlagt, så det afspejler dig og den person, som du skal giftes med.

Annonce ♥

Fordi det er en så vigtig dag, er det derfor også vigtigt, at I sørger for at planlægge den grundigt og tænke nøje over, hvordan I gerne vil have, at den skal være. Det er nemlig nemt at komme til at se på, hvordan andre gør og så kopiere dem, men det kommer I til at blive kede af, hvis det ikke var det rigtige for jer. Eller endnu værre, at vælge en bryllupsfest fordi I tror, at det er dét, som jeres familie eller venner forventer af jer.

Der findes nemlig mange forskellige måder for jer at holde en bryllupsfest. Det kommer helt an på, hvordan I er som personer, hvor mange gæster der skal med, og hvornår på året I bliver gift. Det er alle vigtige faktorer at tage højde for.

Intim bryllupsfest med få gæster

En lille bryllupsfest, hvor der kun er de nærmeste med, giver jer mulighed for at fejre dagen på en helt anden måde, end hvis I inviterer mange mennesker. I har råd til at invitere gæsterne med på en dyrere restaurant, måske endda betale for overnatning og I kan for eksempel også inkludere andre aktiviteter.

Dermed kan det blive en anderledes bryllupsfest end normalt, men bestemt en som I vil huske tilbage på med glæde, selvom det ikke er den måde, som de fleste vælger af fejre deres bryllup.

Bryllupsfest med familien og de nærmeste venner

De fleste vælger nemlig at invitere familien og de nærmeste venner, og den typiske bryllupsfest ligger på et sted mellem 40-60 gæster. Her er lagt op til en mere traditionel bryllupsfest med taler og sange, men hvis I ikke ønsker det, så er det selvfølgelig bare at frabede jer sådanne indslag.

I kan fejre dagen på rigtig mange måder. Skal I giftes om sommeren, kan I sætte et telt op derhjemme og holde festen i haven og købe maden udefra eller endda selv lave den. Eller måske kender I nogen, som har en stor rustik lade, hvor I kan holde et rigtigt barnyard bryllup.

Men I kan også gøre det super nemt for jer selv og få en restaurant til at stå for maden og lægge lokaler til. En sådan totalløsning vil for mange være at foretrække, eftersom det kræver langt mindre planlægning og energi fra jeres side.

Et bud på et lækkert feststed kan for eksempel være Club Riva på Rungsted Havn.

Bryllupsfest i smukke omgivelser på Club Riva

Bryllupsfest i smukke omgivelser på Club Riva

Den helt store fest

Måske er I nogen af dem, som hver har et hav af fætre og kusiner og en kæmpe vennekreds oveni. Hvis I ikke kan eller vil skære i antallet af gæster og derfor vil have et kæmpe bryllup, skal I selvfølgelig også gøre det (hvis jeres økonomi tillader det, lad være med at sætte jer i gæld til op over ørerne). I det tilfælde handler det om, at I finder et sted, der er stort nok, som kan servere den mad og det bryllupskoncept, som I gerne vil have.

Club Riva, som vi nævnte ovenfor, har deres egen bar, hvor I kan gå ned efter festen. Der kan I bestille fri bar med lækre drinks i tre timer, og restauranten kan sørge for, at der kommer et liveband og spiller. Så er der virkelig lagt op til en god fest.

Der findes altså flere måder, hvorpå I kan fejre din bryllupsfest. Derfor handler det bare om, at du sætter dig ned og taler med din forlovede om, hvad I godt kan tænke jer.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup