Undgå fedtet hår med bambus pudebetræk

For både brud, gom og gæster er det vigtigt at tage sig godt ud på bryllupsdagen. Tøjet, makeuppen og håret skal helst sidde lige i skabet. Især bruden går op i håret, men lige det med håret kan gå hen og blive en småkedelig affære, hvis du er en af de mange kvinder, som meget let får fedtet hår.

Heldigvis findes der tiltag, som kan hjælpe dig til at undgå fedtet hår og hovedbund, så du kan få smuk frisure til dit bryllup. Én af disse tiltag kan være at sove med bambus pudebetræk.

Annonce ♥

I de seneste år er bambus blevet enormt populært indenfor tekstilbranchen i Europa. De primære grunde til dette er, at bambus for det første er nemt at dyrke. Derudover er det både allergivenligt og bæredygtigt. Bambus kan gro helt uden gødning eller vand, og derfor er det 100 % økologisk.

Derudover har bambus evnen til at absorbere store mængder af CO2 – bambus kan absorbere mere CO2 end træer kan.

Forskellen mellem bambus- og silkepudebetræk

Silke pudebetræk har ligesom bambus pudebetræk været meget populært i løbet af de seneste år på grund af silkens gode egenskaber. I starten var silke mere populært og udbredt end bambus, men med det voksende fokus på bæredygtighed er bambusens populærate vokset stødt. Derudover er bambus et billigere materiale, samt det er nemmere at dyrke end silke.

Dette er også en af grundene til, at silke er et forholdsvist dyrt materiale. Derudover er der i de senere år kommet mere diskussion om silkens bæredygtighed.

Selvom der er forskelle mellem bambus og silke pudebetræk, er der også flere ligheder. Blandt andet kan de på grund af deres glatte overflader forhindre, at håret filtrer og kruser i løbet af natten.

Derudover er de begge også allergivenlige. Bambus er fra naturens side antibakterielt og svampedræbende, og silke pudebetræk kan afholde husstøvmider i at bo i puderne, hvilket er en fordel, hvis du har allergi.

Vågn op med lækkert hår

Med bambus pudebetræk kan du undgå fedtet hår, da bambus har en naturlig afkølende effekt. Derudover er bambus også utroligt åndbart, og dette gør, at dit hår bliver knapt så fugtigt og fedtet i løbet af natten. Hvis du sover med bambus pudebetræk, kan du vågne op til din bryllupsdag med lækkert hår.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup