Velvære og bryllupsplanlægning

betaltaf

At planlægge sit bryllup skal være en sjov ting. Og det er det heldigvis også et meget langt stykke hen af vejen. Men I kan komme ud for, at der vil være perioder i planlægningen, hvor I vil føle jer stressede.

Det kan fx være fordi der skal tages store beslutninger i en fart, eller fordi der måske skal tages nye beslutninger hvis fx feststedet går konkurs eller fotografen aflyser.

Annonce ♥

Eller hvis jeres budget er ved at skride fra hinanden, hvad skal I så stille op. Sådan nogle ting kan være med til at stresse jer og kaste et kedeligt skær over den periode, som gerne skulle være sjov og hyggelig.

Sæt fokus på din velvære

Vi anbefaler dig at huske at stoppe op en gang imellem og lade planlægning være planlægning. Tag din partner i hånden og gå ud og spis en romantisk middag uden at snakke om bordkort og musik og kirkehæfter. Nyd hinanden og læg planlægningen på hylden for en stund.

Du kan også tage på en veninde hygge tur, fx kan en god omgang tøse hygge bestående af en strøg- og café tur få dig ned i et andet tempo i hvert fald for en dags tid. Det spiller ikke så stor rolle hvad I laver, bare du lige får et break fra alle de bryllupstanker, der kører rundt i hovedet.

Eller send kæresten afsted til en mande aften og nyd en aften alene, hvor du kun fokuserer på dig selv og dit eget velvære. Tag et langt bad, forkæl dit hår med en lækker hårkur, ordn dine negle, læg en ansigtsmaske, smør din krop ind i dejlige cremer. Ting som du normalt ikke har tid til i den travle hverdag.

Du behøver ikke gå ud i byen og købe dig til en spa oplevelse, du kan købe masser af lækre produkter på nettet fx hos BellaBellacci, og så er du klar til en omgang luksus hjemmespa.

Annonce ♥

Glem ikke manden

Selvom det oftest er kvinden i forholdet, som lægger mest energi i selve bryllupsplanlægningen, så må vi ikke helt glemme manden. Han er jo i sidste ende en lige så stor del af hele brylluppet som kvinden, og han er jo selvfølgelig også involveret i de udfordringer, som I kan støde på undervejs.

Husk at der er forskel på, hvad mænd og kvinder synes er meget vigtige emner i en planlægning. Om en serviet er champagne- eller ivory farvet kan for de fleste mænd virke totalt ligegyldigt, mens du som kvinde vil synes, at det er en super vigtig detalje.

Så lad være med at dræne din mand komplet for energi i sager, som han alligevel ikke forstår. Og skulle du alligevel ende med at køre ham godt og grundigt træt, så mind ham om at han også skal huske at forkæle sig selv.

Du kan med fordel vise ham siden Puremen, der har et stort udvalg af naturlige produkter til skønhedspleje – kun for mænd.

Skønhedspleje til mænd er jo blevet super populært, hvorfor skulle det kun være os kvinder, der skal nyde godt af de mange lækre skønhedsprodukter, som findes på markedet. Mænd skal da også forkæles i lige så høj grad. Og hvem vil ikke have en velplejet mand?

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup