Brude kapper

Vi har set mange bare skuldre de sidste år, og det er også bare super smukt, men har du lyst til at dække skuldrene lidt til, enten i kirken eller hele dagen, kan du vælge at bære de nye trendy kapper, på engelsk kaldet capes.

Kapperne giver mulighed for at skille dig ud og samtidig dække skuldrene, uden at du behøver bære looket hele dagen. Kappen kan bæres i stedet for et slør, hvis du måske er mere til blomster i håret eller bare til det helt rene look med en smuk frisure.

kappe kort foran og lang bagtil

Annonce ♥

Kapperne fås i mange forskellige looks, men især påsatte 3D-blomster eller perler er meget in på brudekjolerne for tiden. Du kan vælge mellem forskellige længder, hvor en gulvlang kapper virkelig udgør et statement og især kan træde i stedet for et slør.

gulvlang kappe

lang tyl kappe

lang kappe med blonder

Annonce ♥

Du kan også gå efter den korte udgave, som lige skærer ved albuerne og som kan være en lækker tyk fjer- eller pelset en af slagsen.

brude kappe i fjer

brude kappe i pels

kort pelscape

Annonce ♥

Er du mere til det sarte udtryk, kan kappen være helt stilren i organza eller tyl.

kort albue lang brudekappe

kort brude kappe

Uanset hvad du vælger, vil turen ned ad kirkegulvet med en kappe over skuldrene blive husket fremover. Artiklen er skrevet i samarbejde med Maid of Honour, som er et af Danmarks førende bryllupsarrangør firmaer.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup