Bands til bryllup og fest

Her finder I en masse populære bands, der spiller vidunderlige numre, der kan få gang i stemningen til jeres bryllup. Måske har I allerede været på udkig efter et godt band længe og er blevet træt i søgningen. På denne side får I en masse gode bud på professionelle samlet, som måske kan bidrage til et bedre overblik.

Vis kun bands SjællandJyllandFyn
Ved at vælge et lokalt band kan du ofte spare kørselsomkostninger.

Band der fyrer den af

A Celebration

Landsdækkende

Professionelt bryllupsband. Garanti for hæse stemmer og ømme fødder.
Besøg hjemmeside

3 jazz musikere

Copenhagen Jazztrio

Landsdækkende

Baggrundsmusik eller op til dans. Skab god stemning til festen.
Besøg hjemmeside

Clazified band spiller

Festhits Bandet

Landsdækkende

Danske og udenlandske hits du kender. Fyldt dansegulvsgaranti. Få uforpligtende tilbud.
Besøg hjemmeside

5 mænd der svæver over jorden

Inbooking.dk

Landsdækkende

Vælg mellem 100 dansebands inddelt efter geografi, genre, størrelse m.m.
Besøg hjemmeside

bryllupsband

Livefest.dk

Landsdækkende

Få Bryllupsbands af højeste kvalitet, sammen finder vi den helt rigtige løsning for jer.
Besøg hjemmeside

Band spiller

Årets Band

Landsdækkende

Professionel partymusik til alle slags events med over 1.000 jobs i bagagen.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Coverband til jeres bryllup

Der er rigtig mange brudepar, der vælger at få et coverband til at spille ved deres bryllup. Det er også fuldt forståeligt, da de med sikkerhed kan give en rigtig fed stemning blandt gæsterne. Alle kender sangene, og det giver folk lyst til at synge og danse med til rytmen. Langt de fleste vælger også at gå med et coverband, da det er den mest sikre måde at ramme alles musiksmag. Det er ikke altid nemt få alle op på dansegulvet, hvis de ikke kender numrene eller ikke bryder sig helt vildt om musikken. Med et coverband er I garanterede, at de fleste gæster kommer op af stolene og får en god fest sammen med jer som brudepar.

Den mest romantiske stemning

Når I vælger at gå med et live band til jeres bryllup, så kan I også være sikre på, at der mulighed for en meget romantisk stemning. Den levende musik giver jer mulighed for at nyde øjeblikket med hinanden på en helt anden måde, end hvis I havde valgt en playliste. Med et live band får I professionelle musikere, der ved, hvornår det er på tide at skifte tempo, hvad end det gælder om at få gang i festen eller muligheden for at danse tæt. Bandet skal nok sørge for, at brudeparret også kan komme til at få en langsom dans sammen på den unikke dag.

Et band efter jeres egen smag

Der er også mange brudepar, der vælger et band, som spiller deres yndlingsmusik. Det er ofte en meget dyr fornøjelse, hvis man ønsker at booke et bestemt og kendt band, men man kan ofte finde musikere, der spiller de samme numre eller den samme genre. I kan derfor sagtens finde et band, der spiller jeres yndlingsmusik.
Når I vælger et band, der spiller jeres yndlingsnumre, så er I forsikret, at brylluppet bliver lige i jeres ånd – og det må det hellere end gerne. Både I og gæsterne må gerne kunne fornemme, at det er jeres bryllup, og det vil sådan et band uden tvivl bidrage til. Så hvis I mest af alt har lyst til en dag, der er fyld af de bedste numre efter jeres smag, så skal I bestemt gå med et live band, der spiller lige præcis dén musik. Det kan kun blive en god aften, hvis I begge nyder tonerne.

FAQ

 • Hvad koster det at hyre et band?

  Det er svært at give en præcis pris men tag udgangspunkt i 10.000 kr. +/- afhængig af antal medlemmer i bandet samt hvor længe de skal spille

 • Hvorfor skal jeg vælge et band til brylluppet?

  Fordi et band kan sætte den ultimative stemning og få folk ud på dansegulvet

 • Kan jeg ønske musik numre?

  Til en vis grad men vær opmærksom på at et band ikke er så flexibelt som en DJ – naturligvis

 • Hvor længe spiller et band?

  Typisk 2 eller 3 sæt á 45 minutter, det er hårdt at spille så et band kan fx ikke spille hele natten