Vielsesringe-smykker

Nedenfor finder du butikker og guides inden for de forskellige temaer: Vielsesringe, smykker, smykker til mænd, morgengaver og bryllupsgaver.

Når brylluppet er fastlagt, og den store dag nærmer sig med hastige skridt, så er der mange detaljer, der skal på plads. En af de absolut vigtigste detaljer er smykkerne. Gommen skal måske have et lækkert ur, bruden overvejer et sæt øreringe, der matcher brudekjolen, og sidst, men langt fra mindst, så skal I have valgt vielsesringene.

Der er mange valg, du skal tage, og det bliver sjældent lettere med de mange muligheder. Derudover har du sikkert også en masse forventninger, som du inderligt ønsker at leve op til. Vi har forsøgt at gøre dit valg af smykker lidt mere overskueligt – og hvis du mangler idéer, så finder du dem også her.

Vielsesringe

Der skal ikke være nogen tvivl om, at vielsesringene er tæt på de mest betydningsfulde smykker i livet, da de skal være et symbol på kærligheden mellem dig og din forlovede. Det er derfor også helt naturligt, at du har nogle høje forventninger til vielsesringene. Når det kommer til vielsesringe, så er der mange forskellige muligheder. Der ikke nogen, der er mere rigtig eller forkert, så længe ringene opfylder din og din forlovedes smag.

Under kategorien Vielsesringe finder du en bred vifte af guldsmede og forhandlere, som laver ringe i mange forskellige materialer, som er med eller uden diamanter. Der er et udvalg både fra kendte og ukendte mærker, og der er rigtig god mulighed for at få nogle helt unikke vielsesringe, som kun dig og din forlovede kommer til bære.

Smykker

I forbindelse med brylluppet kan smykker sætte det sidste og perfekte præg på flere områder. Smykker fuldender påklædningen, når bruden føler sig endnu smukkere med en elegant halskæde, og når gommen føler sig godt tilpas med et armbånd af bedste kvalitet. Smykker fuldender glæden ved at give en morgengave, når bruden bliver varm om hjertet ved synet af et par øreringe, der kan minde hende om øjeblikket resten af livet, og når gommen med et stort smil tager det nye og lækre ur på armen. I vores kategori Smykker finder du inspiration til forhandlere, hvor du finder de skønneste smykker til dig selv eller dem, du holder af.

Smykker til mænd

Vil du forkæle din mand med et flot smykke som morgengave eller måske bare som kærlig overraskelse i hverdagen? I kategorien Smykker til mænd finder du nogle af de bedste forhandlere, som sælger flotte smykker, der kun kan få din mand til at smile. Der er et bredt og kvalitetssikkert udvalg af unikke armbånd, flotte manchetknapper, ringe og meget andet. Uanset din mands smag, så er der uden tvivl et smykke, som han vil blive enormt glad for at modtage.

Morgengaver

Dagen efter brylluppet er der altid en magisk stemning. Hvorfor ikke give det endnu mere liv med den perfekte morgengave, som du ved, at din ægtefælle bliver glad for? Under vores kategori Morgengaver er der skønne idéer til både bruden og gommen. Du kan for eksempel vælge en håndlavet og indgraveret ring, som uden tvivl er helt unik og speciel. Det kunne også være en oplagt mulighed at vælge boudoirbilleder, da de er en utrolig personlig gave, som vækker skønne minder med hinanden. Gå på opdagelse i de mange vidunderlige idéer til morgengaver – du finder helt sikkert et smykke, som din ægtefælle vil elske.

Bryllupsgaver

Er du blevet inviteret til bryllup og skal nu til at finde den perfekte bryllupsgave? Jagten på den helt rette gave til parret er ofte lidt besværlig, især hvis der ikke er nogen ønskeliste. Måske har du faktisk fået en liste, men du vil gerne gøre gaven lidt mere personlig og kreativ.
Kategorien Bryllupsgaver er lavet til dig, der måske står lidt på bar bund. Du får inspiration til gaver, som måske vil overraske ægteparret lidt ud over det sædvanlige. Med en gave, der ikke lige står på ønskelisten, så har du også muligheden for at vise bruden og gommen, at du har gjort noget ekstra ud af det.